Karal Sivil Toplumcularla bir arada!

Rize'yi Marka Şehir Yapmak İçin El Birliği Çağrısında Bulundu.

SİYASET 2.09.2013 15:29:29 8 0
Karal Sivil Toplumcularla bir arada!





AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize'de Bulunan Sivil Toplum Kuruluşları İle İki Ayda Bir Gerçekleştirdiği Toplantıda Rize'yi Marka Şehir Yapmak İçin El Birliği Çağrısında Bulundu.

               Rize Serbest Muhasebeciler odasında gerçekleşen toplantıya AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal ve AK Parti Rize İl Başkan Yardımcılarının yanı sıra Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliği Başkanı Muammer Atılgan,  İl Genel Meclis Başkanı Hakan Gültekin, Ziraat Odası Başkanı Nevzat Paliç, Mali Müşavirler Odası Başkanı Muammer Berberoğlu, Memur-Sen İl Başkanı Resul Usta, Kamu-Sen İl Başkanı Temel Yaşar, RİSİAD Rize Şubesi adına Musa Serdaroğlu, MÜSİAD Rize şubesi adına Mahmut Hantal, Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Erbaş ve Rize Kent Konseyi adına Hamit Turna katıldı.
                                 

                Gerçekleşen toplantıda Rize için önem arz eden birçok konuya değinen ve Rize için sivil toplum Kuruluşlarını el birliği ile çalışmaya davet eden AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal 'Öncelikle katılımlarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Rize'mizin sivil toplum kuruluşları ile ortalama iki ayda bir toplantılar düzenleyip şehrimizi marka şehir statüsüne çıkarma hedefinde neler yapabiliriz diye fikir alışverişlerinde bulunuyoruz. Bu gün de bu toplantılarımızdan bir tanesini icra ediyoruz. Rize'mizde gerek yapılanma adına gerek hizmet adına gerek ise üretim adına gelmiş olduğumuz nokta ortadadır. Rize'mizde devam eden başta Ovit Tüneli ve Güney Çevre Yolu projeleri gibi büyük çalışmaların yanında gerek şehrin iç yapılanması gerekse bölgemizin üretimi konusunda önemli adımlar atıyoruz. Özellikle Sayın Başbakanımızın Rize'yi son ziyaretlerinden sonra oluşan tablo ve şehrimizde yapımı planlanan projeler konusunda Rize'deki sivil toplum kuruluşlarımızdan hükümet olarak birlik ve beraberlik bekliyoruz. Şehrimizin bekası adına el birliğiyle çalışmalarımızı sürdürmemiz gerekiyor. Bu birlik ve beraberliğin sembolü olan bu tür toplantılar, şehrimizi marka şehir ilan edecek ve insanımıza hayırlısıyla güzel hizmetleri inşallah getirecektir.' dedi.

                Rize'de çalışmaları devam eden yol projeleri, tünel çalışmaları, köylerdeki çalışmalar, çevre ve şehircilik çalışmaları, üretim gibi birçok konunun tartışıldığı toplantı, karşılıklı fikir alışverişleri ve atılacak adımların masaya yatırılmasının ardından son buldu.

 

               

    

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı