Karal Gazeteciler derneğinde konuştu!

Organize sanayi bölgemizde bu konuda tesis açılabilir. Her türlü desteği vermeye hazırız.

SİYASET 29.08.2013 17:01:01 26 0
Karal Gazeteciler derneğinde konuştu!




Başbakan in Rize halkı tarafından ilgi gördüğünü söyleyen AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal Başbakan in Rize”nin sorunlarına vakıf olduğunu belirtti.

53 Gazeteciler Derneğini ziyaret ederek Başbakan Recep Tayip Erdoğan in 5 günlük Rize Ziyaretini değerlendiren AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal “ Dünyanın yoğun gündemi altında Başbakanımız Rize ye dinlenmek amacı ile geldi, ancak birikmiş hizmetlerimizin açılışını yaparak ilçelere kadar gidip halkı ziyaret etti ve onlar ile dertleşti. Başbakanımız Milletten aldığı moral ile Ankara ya döndü ve Rize den Dünya ya ders verdi” dedi.

Karal Rize”nin birçok meselesinin masaya yatırıldığını söyleyerek” Hava alanı konusu gündeme geldi. Başbakanımız bizlere talimat vererek Hava alanı yapılmasının rantabil olup olmayacağının araştırılmasını istedi. Başbakanımız Hava alanı istemiyor diye bir şey ortaya çıkmasın” dedi.

Karal iş adamları ve Rize Yatırım A.Ş ile Başbakanın yaptığı toplantıda Ticaret Merkezinin bir an önce başlamasını istediğini belirterek” Eski Stadın yerinde ticaret merkezi yapılacak. Başbakanımız ayrıca iş adamlarından Rize ye turizm yatırımları yapmasını istedi” dedi.

DİDİ nin iş adamları tarafından değerlendirilmesi gerektiğini söyleyen Hasan Karal “ Devlet yatırım yapmak zorunda değil, Organize sanayi bölgemizde bu konuda tesis açılabilir. Her türlü desteği vermeye hazırız. Organik gübre konusu var ve Rize de ki STK lar bu konuda çalışmalar yapabilirler” dedi. 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI