KARAL CAMİ AÇILIŞINDA ÖNEMLİ MESAJLAR VERDİ

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal 30 Mart yerel seçimlerinde en büyük dersi halkın vereceğini söyledi...

SİYASET 26.02.2014 19:36:37 29 0
KARAL CAMİ AÇILIŞINDA ÖNEMLİ MESAJLAR VERDİ
Yerel seçim çalışmaları için Rize`ye gelen AK Parti Rize milletvekili Hasan Karal Rize Merkez, Güneysu ve Çayeli AK Parti seçim irtibat bürolarının açılışını yaparken restorasyonu tamamlanan Gülbahar Hatun camiinin de açılışına katıldı.
İlk olarak Rize merkezdeki seçim irtibat bürosunun açılışını yapan Karal, siyasetin suyunun yavaş yavaş ısınmaya başladığını belirterek, ' Demokrasilerde siyasi partiler elbette düşüncelerini ifade ederler. Ama ahlakın dışına çıkmadan bunu yaparlar. Kavgacı bir üslupla değil, onlara sataşarak  değil, projeleri yarıştırarak ve halka takdim ederek düşüncelerin ifade edilmesi gerekir.   Bu demokratik bir adımdır. Biz milletimize sonuna kadar inanıyoruz. Biz gücümüzü sadece Hak’tan ve halktan alıyoruz.' dedi
Restorasyonu tamamlanan Gülbahar Hatun camiinin açılış  törenine katılan Karal, Gülbahar Hatun camisinden sonra Şeyh camisini de  aynı  bu  metotla, devletin imkanları  ile eski haline kavuşturduklarını ifade ederek, ' Ecdadımızın bize miras  bıraktığı bu eserleri tekrar  eski  haline getirmek  için Rize`mizde bazı  çalışmalar yapıyoruz. Tamamı Vakıflar Genel Müdürlüğü bütçesinden yapılmak üzere yaklaşık 700 bin TL para tahsis edilerek, Gülbahar Hatun camiinin orijinal haline kavuşturulma çalışmaları  tamamlanmıştır. Şeyh  camimizi de eski haline kavuşturuyoruz.  Gönlümüz istiyor ki İslampaşa camimizi de  etrafını ve çevresini aynı güzelliklere kavuşturalım. Ama oradaki projeye başlayamıyoruz. oradaki halkımız olur verdikleri  takdirde İslampaşa camimizin de tarihi siluetine kavuşması  için adımlarımızı  atacağız” şeklinde konuştu.
Daha sonra Güneysu  seçim irtibat bürosunun açılışına katılan Karal Güneysu`da 30 mart seçimlerinin sıradan bir belediye  seçimleri  olmadığını belirtti. Son  olarak Çayeli Seçim irtibat  bürosunun açılışını yapan Karal`ı coşkulu bir kalabalık  karşıladı. Karal böylesi yoğun bir kalabalıkla kendilerini karşılayan Çayeli halkına teşekkür ederek, ' Sabahtan beri açacağımız 3. İrtibat  bürosu olacak. Artık seçim atmosferine girmiş bulunuyoruz. 30 Mart seçimleri bizim için çok ayrı bir anlam taşıyor. 30 Mart seçimleri  sadece belediye başkanlığı seçimi değildir. Birileri özellikle bunu sadece belediye seçimleri olduğunu vurgulamak istiyor. 30 Mart günü Türkiye`de belediye başkanları seçilecek. Ama ondan önce bir ayrı önemi var. 17 Aralık darbe girişiminden sonra başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan`ın siyasi hayatını sekteye uğratmak isteyenlere bir  cevap bekliyoruz. Biz AK Partililer, Recep Tayyip Erdoğan`ın bu ülkede başbakan olarak kalmasını istemeyenlere en büyük cevabı  vermek  arzusundayız. Ve onun önünü kesmeye çalışanlara en büyük dersi Rize`mizde vereceğiz. Rize`den çıkacak olan ses Tüm Türkiye`de yankılanacak.' dedi.(Kaçkar TV) 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI