İYİ PARTİDE KONGRE SÜRECİ BAŞLADI

Artvin İyi Partide ilçe kongreleri başlıyor.2 Aralık Cuma günü Arhavi ve 4 Aralık Pazar günü Hopa İlçe kongreleri yapılıyor.

SİYASET 29.11.2022 13:58:12 36 0
İYİ PARTİDE KONGRE SÜRECİ BAŞLADI

Necmettin Numanoğlu

ARHAVİ-Türkiye siyasetinde son yıllarda yıldızı parlayarak adından sıkça bahsettiren İYİ Partide İl ve İlçe kongreleri devam ediyor. Bu kapsamda Artvin İYİ Parti İl Başkanlığı da ilçe kongre takvimlerini belirledi.

İlk olarak 2 Aralık Cuma günü Arhavi ilçe kongresi Özay Otel Düğün salonunda gerçekleştirilecek. İlçe Başkanı Faik Birol Atabek’in tek aday olarak gireceği kongrenin hazırlıklarında da sona gelindi. Atabek yaptığı açıklamada kongrelerine siyasi partilerin İlçe Başkan ve yöneticilerini davet ettiklerini, kongrelerinin Arhavi için hayırlı olmasını diledi.

Türkiye’nin gelecek Demokratik sürecinde İYİ Parti’nin mutlaka aktif olarak yer alacağını ifade eden Atabek “Bizde Arhavi’mizin her açıdan daha ileri noktalara taşınması anlamında projelerimizle var olacağız. Kongremize halkımızı da davet ediyorum” dedi.

HOPA İYİ PARTİ KONGRESİDE YAPILIYOR.

Hopa İYİ Parti İlçe kongresinin de 4 Aralık Pazar günü saat 13.00’de Ticaret Odası Atatürk Konferans salonunda yapılacağını açıklayan İlçe Başkanı Mürsel Şişman’da kongrelerine vatandaşları davet etti


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI