İSTANBUL İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARINDAN ARTVİN BELEDİYESİNE ZİYARET

İstanbul İlçe Belediye Başkanlarından Artvin Belediyesine ziyaret

SİYASET 11.09.2021 13:13:12 96 0
İSTANBUL İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARINDAN ARTVİN BELEDİYESİNE ZİYARET

Hayati Akbaş

ARTVİN-Belediye Başkanı Demirhan Elçin’i, Artvin'e gelerek bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi ve Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, İstanbul Büyükşehir Belediyesi(İBB) Siyasi Partiler İlişkiler Koordinatörü Baki Aydöner ve İBB Mahalli İdareler Koordinatörü Bülent Akköse ziyaret etti.

Belediye başkanlığı makamında gerçekleşen ziyarette, ilçe belediye başkanlarının yanı sıra CHP YDK Başkanı Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek, CHP Artvin İl Başkanı Ahmet Biber, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Yavuz Dinç Akçiçek, CHP Merkez İlçe Başkanı Olgun Gümrükçü, CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Taner Çakır ve CHP Borçka İlçe Başkanı Vehbi Yılmaz, CHP Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Dilek Çoruh yer aldı.

Ziyarette Elçin, kentte yürütülen çalışmalara dair İstanbul İlçe belediye başkanlarına ve misafirlere bilgi verdi.

Ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Türkiye'de son zamanlarda yaşanan yangın, sel gibi felaketlerin tüm ülkeyi derinden üzdüğünü kaydetti.

Doğu Karadeniz bölgesinde geçen yıl ve bu yıl vuku bulan sel felaketlerinde afetten etkilenen vatandaşlara yardım etmek için yoğun çaba içinde olduklarını kaydeden Akgün, 'Bir nebzede faydamız dokunduysa mutluluk duyarız. Son sel felaketinde birçok arkadaşımız buradaydı. Bazı belediye başkanı arkadaşlarımızla Doğu Karadeniz'de vuku selden sonra durumu görmek, belediyelerimizi, belediye başkanlarımızı ziyaret ederek durum hakkında bilgi almak için yola çıktık ve buradayız. Yaraların çok hızlı sarıldığını gördük. Özellikle İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin ve İstanbul ilçe belediyelerinin büyük katkıları ile vatandaşların evlerinin iş yerlerinin donatıldığını gördük. Bundan da çok mutlu olduk.' dedi.

Akgün, 5 gündür bölgede incelemelerde bulunduklarını ifade ederek yarın ki temasların ardından bölgeden ayrılacaklarını kaydetti.

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, İstanbul'dan gelen belediye başkanlarına bu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, 'Onların varlığı bize güç veriyor. İyi ki varlar. Bizlerin sorunlarını sorun odaklı dilendikleri için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.' diye konuştu.

Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

İstanbul Belediye Başkanları Fındıklı-Arhavi-Hopa-Kemalpaşa-Borçka, Ardanuç ve Şavşat belediyelerini de ziyaret ederek görüşmelerde bulundular.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı