İŞ İNSANI NEDİM KOYUNCU SİYASETE YENİDEN “MERHABA” DEDİ.

Hopa’lı İş insanı ve Hopaspor eski Başkanı Nedim Koyuncu yeniden siyaset sahnesine çıkarak İYİ Parti’ye katıldı.Nedim Koyuncu ‘ya parti rozetini Genel Başkan Meral Akşener grup toplantısında kattı

SİYASET 29.10.2021 18:02:47 105 0
İŞ İNSANI NEDİM KOYUNCU SİYASETE YENİDEN “MERHABA” DEDİ.

Hayati Akbaş

HOPA- Hopa’lı İş insanı ve Hopaspor eski Başkanı Nedim Koyuncu yeniden siyaset sahnesine çıkarak İYİ Parti’ye katıldı. Nedim Koyuncu ‘ya parti rozetini Genel Başkan Meral Akşener grup toplantısında takarak “Partimize Hoş geldin, partimize katılmanla Artvin siyaset sahnesine taşlar yerinden oynayacak ve daha da güçleneceğiz” dedi.

Koyuncu, İYİ Parti Hopa İlçe Başkanı Mürsel Şişmanoğlu ile İYİ Parti grup toplantısına katılarak Genel Başkanın gündeme ilişkin siyasi değerlendirmelerini dinledi.

TBMM’de İYİ Parti grubunda yoğun ilgi ile karşılanan Nedim Koyuncu ‘ya Milletvekilleri ve siyasiler de “Partimize Hoş geldin” diyerek fotoğraf çektirdiler.

Nedim Koyuncu daha sonra kendi sosyal medya hesaplarından bir açıklama yaptı. Koyuncu açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Çok kıymetli dostlarım arkadaşlarım kardeşlerim, büyüklerim, küçüklerim;

Bildiğiniz üzere 2015 yılında aktif siyasi hayatıma Ak partiden istifa ederek ara vermiş bulunmakta idim.

Ülkemizin içinde bulunduğu durum, iç ve dış siyasi konjonktür, halkımızın düşmüş olduğu ekonomik dar boğaz dolayısı ile yapmış olduğum değerlendirmeler neticesinde siyasete arenasına geri dönmem gerektiği hasıl olmuştur. Bu düşünceler ile aktif siyasi hayatıma, bu gün den itibaren İYİ Parti saflarında, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ile birlikte İyi Parti Artvin İl Başkanlığı’nda, devam edeceğimi saygı ile Kamuoyuna bildirmekten onur duyarım.

Geçmişte görev yapmış olduğum Ak Parti’de bulunan, Ak partiye gönül vermiş bütün kardeşlerime, dostlarıma gönüldaşlarıma, bana göstermiş oldukları teveccühten dolayı şükranlarımı sunar, hakkımı helal ediyorum. Ayrıca saflarına katılmış olduğum İYİ parti Artvin il Başkanlığı ile yapacağımız çalışmaların birlik beraberlik içerisinde olacağına inancım tam olup, şimdiden vatana, millete, cefakâr, fedakâr, çilekeş, Halkımıza, Artvin’imize hayırlara vesile olmasını temenni ederim. Bu zaman sürecinde desteklerini esirgemeyen Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener hanımefendi başta olmak üzere, Genel Başkan Yardımcılarımıza, Artvin il teşkilatımıza, ilçe teşkilatlarımıza, dostlarımıza ve bize gönül veren tüm Artvin halkına teşekkür eder saygılar sunarım” ifadeleri yer aldı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI