İlhami Günaydın açıklık getirdi.

05.04.2022 Salı günü Pazar Belediye Meclisi komisyon seçimlerinde Encümen ve İmar Komisyonu üyeliğine seçilen İlhami Günaydın, sokak ve bazı basın yayın organlarında çıkan haberlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

SİYASET 6.04.2022 14:24:59 512 0
İlhami Günaydın açıklık getirdi.

05.04.2022 Salı günü Pazar Belediye Meclisi komisyon seçimlerinde Encümen ve İmar Komisyonu üyeliğine seçilen İlhami Günaydın, sokak ve bazı basın yayın organlarında çıkan haberlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

GRUP TOPLANTILARINA ÇAĞRILMIYORUM

Günaydın, Belediye Meclis toplantısı öncesinde Ak Parti grup toplantısı yapılır. Orada grup kararı alınır. Ancak ben Ak Parti’nin meclis üyesi olmama rağmen yaklaşık bir yıldır grup toplantılarına kasıtlı olarak davet edilmiyorum. Benim gıyabımda kendileri grup toplantısı yapıp karar alıyorlar. Bundan benimde haberim olmuyor.” dedi.

PARTİMDEN YOK SAYILMAMI İÇİME SİNDİREMİYORUM

En son grup toplantısında da çağrılmayı beklerken, yine davet edilmediğini ifade eden Ak Parti Belediye Meclisi Üyesi İlhami Günaydın, “ Ertesi gün Belediye Meclis salonunda yapılan toplantıda grup kararı olarak açıkladıkları isimler içerisinde Cumhur İttifakından MHP Meclis üyesi arkadaşımın isminin açıklanmasınIn ardından bende Ak Parti Kurucusu ve eski ilçe başkanlığı yapmış birisi olarak yok sayılmamı içime sindiremeyince Meclisi üyesi olarak aday olduğumu açıkladım” diye konuştu.

BEN İLÇEME PARTİM İLE HİZMETE DEVAM EDECEĞİM

Bu o anda gelişen bir olaydır. Planlanmış değildir. Ama karşı tarafın Plan içeresinde olduklarını kendileri de beyan ettiler. Diyen Günaydın, “ben seçimi kazanmakla aynı zamanda Ak Parti’nin meclis üyesi olarak ilçeme hizmet vermeye devam edeceğim” ifadelerini kullandı.

BENİM GİZLİ SAKLI İŞLERİM YOKTUR.PARTİME HER ZAMAN HESAP VERMEYE HAZIRIM

Ben bu partinin ilk kurucularındanım, beni bu partiden dışlamak isteyenlerin ne hakkıdır ne de haddinedir diyen Günaydın, “Basına yansıyan ve halk nezdinde konuşulanların benimle hiçbir alakası yoktur. Ben Partimim bir neferiyim. Konuyla ilgili Rize’de Ak Parti siyasetinde görev yapan etkin ve yetkinlere buradan bir kez daha sesleniyorum. Parti teşkilatlarında yaşanan bu olumsuz tabloları görmemezlikten gelmesinler. Olaya müdahil olsunlar gelişmeleri tek taraflı ele almadan bizi de çağırıp dinlesinler.” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI