İLÇE BAŞKANI RESUL DURMUŞ, GÜVEN TAZELEDİ

Hopa’da Davut Güloğlu, Rüzgarı Esti

SİYASET 4.06.2022 09:37:26 102 0
İLÇE BAŞKANI RESUL DURMUŞ, GÜVEN TAZELEDİ

Hayati Akbaş

HOPA-Yeniden Refah Partisi Hopa İlçe Olağan Genel Kurulu geniş katılım ile gerçekleştirildi. Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Sanat Danışmanı ve MKYK üyesi Davut Güloğlu, kongreye katılırken, kongrede adeta Güloğlu rüzgârı esti. Kongrede Hopa İlçe Başkanı Resul Durmuş, yönetimi ile birlikte güven tazelerken kongrede bir konuşma yapan Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Talip Sücü, Yeniden Refah iktidarında işsizliğe çare bulunacağını söyledi. Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak ise Yeniden Refah İktidarının Türkiye’ye güzellikler, bolluk ve bereket ileri sürdü.

Yeniden Refah Partisi Hopa İlçe Kongresi Hopa ilçesinde Hopa Ticaret ve Sanayi Başkanlığı konferans salonunda gerçekleştirilen kongreye Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak, Genel Başkan Baş Danışmanı ve aynı zamanda MKYK üyesi Davut Güloğlu, Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Talip Sücü, Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Akyürek, AK Parti Hopa İlçe Başkan Yardımcısı Naci Çelik, CHP İlçe Başkanı Şükrü Aydemir, MHP İlçe Başkanı Cengiz Köse, Hopa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Samet Cihan, Hopa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Turgut Dalkılıç’ın yanı sıra seçkin konuklar ile partililer katıldılar.

Yoklamanın yapılması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Yeniden Refah Partisi Hopa İlçe Başkanı Resul Durmuş, açılış konuşmasını gerçekleştirerek kongreyi başlatmış oldu. Divanın teşekkülünün ardından sahneye yeniden gelen Hopa İlçe Başkanı Resul Durmuş, Türkiye’nin ekonomik krizin tamda içerisinde olduğunu belirterek bu krizden ülkemizi çıkaracak projelerin ve bu projeleri uygulayacak dirayetin Yeniden Refah Partisi’nin kadrolarında mevcut olduğunun altını çizdi. Ülkenin Yeniden Refaha ve Genel Başkanları Dr. Fatih Erbakan’a ihtiyacı olduğunu vurgulayan Resul Durmuş, iktidara hazır olduklarını söyledi.

İl Başkanı Talip Sücü: Yeniden Refah İktidarında İşsiz İnsan, Aşsız Aile Bırakmayacağız

Yeniden Refah Partisi Artvin İl Başkanı Talip Sücü ise konuşmasında Yeniden Refah İktidarında ülkemizde aşsız ve işsiz aile bırakmayacaklarını iddia etti. Artvin il başkanı Talip Sücü konuşmasında, Hopa ilçe kongresinin Hopa’ya, Artvin’imize ve tüm ülkemize hayırlara vesile olmasını dilediğini ifade ederek devam etti. Başkan Sücü konuşmasında; “ Hopa ilçe başkanımızı ve yönetimlerini bu zor zamanlarda sorumluluk aldıkları için tebrik ederim. Yeniden Refah Partimizin 3 temel hedefi bulunmaktadır. Birincisi ülkemizin yaşanabilir bir Türkiye haline gelmesi, ikinci yeniden büyük Türkiye ve lider ülke Türkiye hedefinin gerçekleştirilmesi üçüncüsü de Türkiye’nin öncülüğünde İslam birliğinin kurulması ve İslam birliğinin öncülüğünde de adil yeni bir dünyanın inşa edilmesidir. Bu hedeflerimize azimle, kararlılıkla milli görüş hareketi olarak 53 yıldır bir gün bile ara vermeden bütün gücümüzle yürümeye devam ediyoruz. Artvin insanı dik duruşlu, vatanına sevdalı, haksızlığa, sömürüye,

liyakatsızlığa, torpile karşı olan; adaletten, saygıdan, hoş görüden yana devletine güvenen bir yapıya sahiptir. Artvin’imiz de insanlar işsiz gençlerimizi istihdam ederek göçün önüne geçilmesi gerekir ve bu da Yeniden Refah İktidarında gerçekleşecektir. Artvin Çoruh Üniversitesi’ne yeni bölümler açarak Tıbbi Aromatik üzerine araştırmalar yapılan üniversitemizde bu alana uygunluğu olan sağlık alanlarında yeni fakülteler yüksek lisans bölümleri açılması gerekir. Artvin’in çayının, fındığının, meyvesinin değerlendirilmesi, tarım alanında desteklenmesi gerekiyor. Verilen destekler cılız ve çok yetersiz. Yine hayvancılık alanında destekler gerekiyor. Biz göreve gelirsek Artvin için projelerimiz var Artvin’de işsiz insan, aşsız ev bırakmayacağız. Biz sadece eleştirmiyoruz, biz aynı zamanda projelerimizi gündeme getiriyoruz. Göreve hazır olduğumuzu ve ülkemizi yeniden refaha kavuşturacak projelere imzalar atacağız” diyerek konuşmasını tamamladı.

Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak ise konuşmasına başlarken, Artvin’in teşkilatlaşma ve üye kazandırma noktasında büyük başarılar elde ettiğine değinirken, Yeniden Refah Partisi Artvin İl Teşkilatının Artvin’in üye sayısı bakımından üçüncü parti olmasının tesadüf olmadığını belirten Cemil Çolak, Yeniden Refah’ın Artvin’deki başarısının milli görüşün ayak seslerinin duyulması olarak gördüklerini söyledi. Çolak konuşmasında iktidarları döneminde ilk iş olarak işçi, memur, emekli maaşlarına yüzde yüz zam yapacaklarının altını çizerken; “Kimse gelirinden daha fazla harcama yapamayacak. Borçla, zamla, vergiyle devletin ve milletin varlıklarını satıp yok ederek değil, milli kaynak paketlerimizle kaynak üreteceğiz. Bu kaynak dar gelirliye aktarılacak, milyonlarca işsizimize iş ve istihdam olanağı oluşturacağız. Aziz milletimize milli görüş sözü veriyoruz iktidara gelir gelmez yapacağımız ilk iş işçi, memur, emekli maaşlarına yüzde 100 maaş zammı yapacağız” diyerek konuşmasını tamamladı.

Davut Güloğlu: Bu Dava Bedel İster, Cesaret İster

Kongrede son konuşmayı Yeniden Refah Partisi’nin Sanattan Sorumlu Genel Başkan Baş danışmanı ve aynı zamanda MKYK Üyesi ünlü sanatçı Davut Güloğlu ise konuşmasına salonun uzun süren alkışları arasında gerçekleştirdi. Güloğlu; 'Bu sefer sahneye sadece şarkı, türkü söylemeye değil, bu kutlu davanın ne kadar nurlu, ne kadar büyük bir dava olduğunu bu salondan herkese aktarmaya geldim' dedi. Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi Davut Güloğlu yaptığı konuşmada; 'Şimdi sizler sorarsanız bu Davut kardeşinize. Senin bu davada ne işin var diye? Milli Görüş çok ince ruhlu bir duygudur, bunu taşıyan bilir. Mili Görüş ağır bir davadır, bu davayı herkes yürütemez, herkes taşıyamaz ve herkes elini, bedenin bu davanın altına sokamaz. Çünkü bu dava bedel ister, cesaret ister. Bu davada ülkesini seven, milletini seven, bayrağını seven Allah'ını seven insanlar istiyoruz. Koltuk davasını düşünen insanları istemiyoruz' dedi.

Artvin’e geldiği için Artvin’de bulunmaktan çok mutlu olduğunu belirterek konuşmasına devam eden Güloğlu, Artvinli insanların Türkiye genelinde kaliteli dürüst ve başarılı olduklarını söyleyerek Artvin insanlarıyla şarkılarla buluşmak şarkılarla kucaklaşmak Artvin insanını eğlendirmek, mutluluklarına mutluluk katmak istediğini belirtti. Kendisine sürekli olarak neden Yeniden Refah’ta olduğunun sorulduğunda verdiği cevabı anlatan Güloğlu, “Neden yeniden refah Partisi sorusuna, yanlışı olmayan, ileriyi gören projeleri olan, ekonomi anlamında ülkeyi kalkındırmak için 81 ile 630 proje yapmış daha iktidara gelmeden iktidara gelince ilk 100 gün kısa

vadeli neler yapılacağını kitap haline getirmiş, orta vadede yapılacak projelerle büyük kaynaklar oluşturacak projeleri yine kitap haline getirmiş, Uzun vadede ülkeyi kalkındıracak milli hamlelerle, dosta güven düşmana korku salacak projeleri olan Tek parti Yeniden Refah Partisi’dir. Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan, çok zeki bilgili donanımlı eğitimli ve güvenilir bir liderdir. Bende bu yüzden Yeniden Refah kadrolarındayım” diyerek konuşmasını tamamladı.

Davut Güloğlu, konuşmasından sonra birbirinden güzel türkü ve şarkılarını söyleyerek salona katılanları coşturdu. Mini konserin ardından kongrede oy kullanma işlemi gerçekleştirildi. Delegelerin tamamına yakınının oylarını alan Resul Durmuş ve yönetimi güven tazelemiş oldu.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı