İlçe Başkanı, Belediye Başkanı ve İl Genel Meclisi Üyesi Ankara’da

İlçe Başkanı, Belediye Başkanı ve İl Genel Meclisi Üyesi Ankara’da

SİYASET 3.07.2021 10:42:46 43 0
İlçe Başkanı, Belediye Başkanı ve İl Genel Meclisi Üyesi Ankara’da

Çamlıhemşin Ak Parti İlçe Başkanı Ömer Altun, Belediye Başkanı Osman Haşimoğlu ve İl Genel Meclisi Üyesi Yusuf Arısoy ilçede yapımı devam eden çalışmalar ve yapılacak olan yeni projelerle ilgili istişarelerde bulunmak üzere Ankara’ya gittiler.

İlçe Başkanı Ömer Altun yaptığı yazılı açılamada ,”Yoğun Ankara günümüzde, çözüm odaklı ve misafirperverliğin üst düzey olduğu bir gün geçirdik” dedi.

Altun, ziyaretleriyle ilgili şu ifadeleri kullandı “Ak parti Siyasi ve Hukuk İşleri Genel Başkan Yardımcımız Hayati Yazıcıyı Genel merkezde ziyaret ettik gündem tabiki siyaset oldu. Ardından İller Bankası yönetim kurulu başkanı Ertan Yetimi makamında ziyaret ettik. Kendisi ile İlçemizdeki İller Bankası yatırımlarını konuştuk. Ziyaretlerimize Haberleşme Genel Müdürümüz Gökhan Evren ile devam ederek ilçemizdeki vericiler ile ilgili verimli bir istişare ettik. Son olarak da Karayolları Genel Müdür yardımcısı Selahattin Bayramçavuş’u makamında ziyaret ettik Ardeşen Çamlıhemşin yolu ile ilgili verimli bir görüşme sağladık. Her şey daha müreffeh bir Çamlıhemşin için…”


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI