İl Başkanı Avcı’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

SİYASET 29.10.2017 12:12:03 12 0
İl Başkanı Avcı’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, “Millet olarak bugün Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 94. yıldönümünü büyük bir sevinç ve gururla kutlamanın heyecanını yaşıyoruz.

İstiklalini kazanmak için kurtuluş mücadelesi veren şanlı ecdadımız nice zorluklara rağmen destan yazmış ve sonucunda Cumhuriyetimiz kurulmuştur. 29 Ekim 1923 tarihinde Cumhuriyet'in ilanı ve milletin kayıtsız şartsız egemenliği kabul edilerek bağımsızlık mücadelesinin ruhu ortaya konmuştur. En zor şartlara ve bütün imkânsızlıklara rağmen hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmayan, bağımsızlığından asla taviz vermeyen, inanç ve kararlılıkla sürdürdüğü İstiklal mücadelesini zaferle neticelendiren bir milletiz.

Türk milleti hiçbir zaman iradesine ve bağımsızlığına kastedenlere fırsat vermemiştir. Bunun en yakın örneğini ise 15 Temmuz gecesi göstermiştir. Hain darbecilerin tankları ve silahlarına canı pahasına karşı koyarak demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkmıştır. Türk milleti 15 Temmuz gecesi ortaya koyduğu mücadele ile Kurtuluş savaşında olduğu gibi Yeni işgal girişimlerine karşı da aynı kararlılık ve cesaretle mücadele edeceğini tüm dünyaya göstermiştir.

AK Parti İktidarıyla ortaya konan siyasi ve ekonomik istikrarla birlikte Cumhuriyetimizin 100. Yılı olan 2023 hedeflerimiz doğrultusunda ülkemiz çok daha büyük mesafeler kat edecek, birik ve beraberlik içerisinde çok daha büyük başarılara imza atacağız. Her zamankinden çok daha fazla milli birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, barış ve huzur dolu bir Türkiye için mücadelemize devam edeceğiz ve vatanımıza olan hizmet aşkımız artarak sürecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle aziz vatanımızın bütünlüğü ve bağımsızlığı için canlarını ortaya koyan tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, bütün vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını yürekten kutluyorum.” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI