İÇ ANADOLU BELEDİYELER BİRLİĞİ’NDEN ARHAVİ BELEDİYESİ’NE ZİYARET

İç Anadolu Belediyeler Birliği başkan ve üyeleri Arhavi Belediyesini ziyaret ederek Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu ile bir araya geldiler.

SİYASET 12.11.2021 19:48:19 31 0
İÇ ANADOLU BELEDİYELER BİRLİĞİ’NDEN ARHAVİ BELEDİYESİ’NE ZİYARET

Necmettin Numanoğlu

ARHAVİ-İç Anadolu Belediyeler Birliği başkan ve üyeleri Arhavi Belediyesini ziyaret ederek Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu ile bir araya geldiler.

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu; İç Anadolu Belediyeler Birliği Başkanı ve Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Birlik Genel Sekreteri Salim Çoruk ile Afyonkarahisar- Yeşilçiftlik Belediye Başkanı ve Birlik Encümen Üyesi Mehmet Ali Sakal’ı belediye başkanlık makamında ağırladı. Ziyarette Ticaret Odası Başkanı Atıf Kesim, CHP Arhavi İlçe Başkanı Erkan Özyazıcı, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Kemal Tatar ve Belediye Personel Şirket Genel Müdürü Engin Erkan da hazır bulundu.

Ziyarette Arhavi’de yapılan projeler ve geçtiğimiz aylarda yaşanan sel felaketi ve ardından yapılan çalışmalar ele alındı. İç Anadolu Belediyeler Birliği Başkanı Fethi Yaşar, sel felaketiyle ilgili geçmiş olsun dileklerini bildirerek, birlik olarak ihtiyaçlar doğrultusunda Arhavi’nin yanında olduklarını belirtti.

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek İç Anadolu Belediyeler Birliği Başkanı Fethi Yaşar ve üyelere teşekkür etti. Başkan Kurdoğlu ziyaret sonunda misafirlerine Arhavi Evi maketi ve Arhavi Çay ürünlerini içeren hediyeler takdim etti.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI