HOPA’DA SİYASİ PARTİLERİN BELEDİYE VE İL GENEL MECLİSİ ADAYLARI BELLİ OLDU.

HOPA’DA SİYASİ PARTİLERİN BELEDİYE VE İL GENEL MECLİSİ ADAYLARI BELLİ OLDU.

SİYASET 20.02.2019 08:05:48 120 0
HOPA’DA SİYASİ PARTİLERİN BELEDİYE VE İL GENEL MECLİSİ ADAYLARI BELLİ OLDU.

Hopa’da YSK’nın seçim takvimine göre Siyasi partilerin Belediye Başkan, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis adayları listelerini İlçe seçim kuruluna vermeleri işlemi tamamlandı.

Hayati Akbaş

HOPA- Hopa’da YSK’nın seçim takvimine göre Siyasi partilerin Belediye Başkan, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis adayları listelerini İlçe seçim kuruluna vermeleri işlemi tamamlandı. Hopa’da seçimlere AKPARTİ-CHP-İYİ PARTİ ve SAADET PARTİSİ katılıyor. 4 siyasi parti de aday listelerini Hopa İlçe Seçim kuruluna teslim ettiler.

Buna göre Siyasi Partilerin adayları şu isimlerden oluştu.

HOPA AKPARTİ’DE KEMAL GAZİOĞLU ADAY

Hopa Ak Parti’de Belediye Başkan adayı Kemal Gazioğlu olarak açıklanması ardından İl Genel Meclisi adaylıklarına 1’nci sırada Hüsnü Çakır, 2’nci sırada Murat Kemal Köse ve 3’üncü sıradanda Ali Rıza Gümüşkaya seçildiler.

Hopa Ak Parti’de Vedat Kibar ve İsmail Uzun Kontenjan adayı

Hopa Ak Parti Belediye Meclis adaylıklarınada Kontenjan Adayı olarak Vedat Kibar ve İsmail Uzun seçildiler. Belediye Meclis üyeliklerine de Seyhan Altunsoy, Cemal Makar, Mustafa Çelik, İsmet Mercan, Abdullah Topaloğlu, Fatih Muhammet Yılmaz, Kübra Merttürk Yılmaz, Muhammet Acıbadem, Murat Ustabaş, Cabir Bekaroğlu, Yusuf Topçu, Ebru Durmuş ve Ömürcan Yalçın isimleri açıklandı.

HOPA CHP’DE TANER EKMEKÇİ ADAY

Hopa CHP’de Taner Ekmekçi’nin Belediye Başkan adayı olarak açıklanması ardından İl Genel Meclisi adaylıkları 1’nci sırada Murat Özçep, 2’nci sırada Hakan Makar ve 3’üncü sırada da Mustafa Şeker seçildiler.

Hopa CHP’de Osman Akkaya ve İshak Karabulut Kontenjan adayı

Hopa CHP’de Belediye Meclis Üyeliklerin de Osman Akkaya ve İshak Karabulut kontenjan adayı olarak gösterildiler. Belediye Meclis üyeliklerine de Fatma Bayrak, Taylan Kaya, Nefise Yenigül, İslam Topaloğlu, Enver Korzay, Taner Kalkan, Enver Bağdat, Hüseyin Kırçiçek, Tolga Başar, Kemal Büyük, Tülin Yazgan, Cemre Karabacak, Nihat Balta isimleri açıklandı.

HOPA İYİ PARTİ’DE TURAN KASIMOĞLU ADAY

Hopa İYİ PARTİ ’de Turan Kasımoğlu’nun Belediye Başkan adayı olarak netleşmesi ardından İl Genel Meclisi üyeliklerine de Ümit Koyuncu ve Sercan Korkmaz isimleri netleşti.

Hopa İYİ Parti’de Fehmi Ustabaş ve Nihat Yılmaz Kontenjan adayı olarak gösterildiler. Belediye Meclis Üyeliklerine Hülya Sarıbaş, İbrahim Korkmaz, Ahmet Necmi Yazıcı, Mustafa Yeğen, Halit Topaloğlu, Ali Durmuş, Alaattin Karamert, Oğuzhan Şahin, Aydan Ender İskender ve Metin Ocakçı isimleri İlçe seçim kuruluna verildi.

HOPA SAADET PARTİSİNDE SERVER EKSİLMEZ ADAY

Hopa Saadet Partisi İlçe Başkanlığı tarafından Hopa İlçe Seçim Kuruluna Belediye Başkan adayı olarak Server Eksilmez ismi bildirildi. Kontenjandan Belediye Meclis Üyeliklerine de Murat Akyıldız ve İhsan Beşiroğlu listede yer aldı

Belediye Meclis Üyeleri: Murat İslamoğlu, Abdurrahim Sevinç, Rahime Alan, Kamil Öztürk, Songül Kirçiçek, Mehmet Çakmakçı, Abdullah Öztürk, Ferhat Karamert, Hikmet Yılmaz, Emine Yılmaz ve Ramazan Gündoğdu.

Artvin İl Genel Meclisi adaylar: Daim Yılmaz, İshak Öztürk ve İdris Eksilmez isimleri Hopa İlçe Seçim kuruluna teslim edildi


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı