GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ARTVİN’DE

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Merkez Karar Yönetim ve Kurulu üyesi Necla Kaçan Karatepe Artvin’e geldi.

SİYASET 21.11.2020 19:02:57 29 0
GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ARTVİN’DE

Hayati Akbaş

ARTVİN- Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Merkez Karar Yönetim ve Kurulu üyesi Necla Kaçan Karatepe Artvin’e geldi.

Doğu Karadeniz Bölgesi’nde yaşanılan sıkıntılar hakkında bilgi edinmek amacıyla bölgeye ziyaret gerçekleştiren Necla Kaçan Karatepe Artvin’e de gelerek sivil toplum kuruluşları ile görüşme yaptı. Karatepe Borçka ve Murgul’da gerçekleştirdiği ziyaretler ardından Artvin’e gelerek Eğitim-Sen Artvin şubesi, Yeşil Artvin Derneği, Artvinli Kadınlar, Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu Artvin şubesi ile görüşmeler yaparak kentte yaşanan sorunlara dair bilgiler edindi.

Yeşil Artvin Derneği başkanı Nur Neşe Karahan, Karatepe’ye 1995 yılında başlayan Cerattepe mücadelesi hakkında bilgi vererek yaşanılan son gelişmeleri aktardı. Karatepe Cerattepe mücadelesinin siyaset üstü bir mesele olduğunu ifade ederek, “Bu ne CHP’nin ne AKP’nin ne İYİ Parti’nin meselesi. Bu mesele halkın meselesi. Bu mücadeleyi siyaset üstü tutarak ilerlemek gerekiyor. Gerçekleştirmiş olduğunuz mücadele örnek bir mücadeledir” diyerek Karahan’a aktardığı bilgilerden dolayı teşekkürlerini sundu ve bundan sonra Artvin’e ziyaretlerinin daha sık olacağını ve yaşanılan sıkıntıları, var olan sorunları hep birlikte aşacaklarını ifade etti.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI