GAZETECİLER GÜNÜ ZİYARETİ

Her yıl 10 Ocak tarihinde kutlanan ‘Çalışan Gazeteciler Günü’ nedeniyle Arhavi’de siyasilerden Arhavi Postası Gazetesi imtiyaz sahibi Necmettin Numanoğlu’na gün boyu ziyarette bulundula

SİYASET 12.01.2022 10:07:56 84 0
GAZETECİLER GÜNÜ ZİYARETİ

Hayati Akbaş

ARHAVİ- Her yıl 10 Ocak tarihinde kutlanan ‘Çalışan Gazeteciler Günü’ nedeniyle Arhavi’de siyasilerden Arhavi Postası Gazetesi imtiyaz sahibi Necmettin Numanoğlu’na gün boyu ziyarette bulundular.

‘Çalışan Gazeteciler Günü’ nedeniyle Arhavi Belediye Başkan Vekili Mustafa Kemal Tatar beraberinde CHP Arhavi İlçe Başkanı Erkan Özyazıcı ve parti yöneticileri ve Kadın Kolları Başkanı Selma Kekeva ile birlikte Arhavi Postası Gazetesini ziyaret ederek, Gazetenin İmtiyaz sahibi Necmettin Numanoğlu’nu ziyaret ederek gününü kutladılar ve çiçek takdim ettiler.

Necmettin Numanoğlu nazik ziyaretlerinden dolayı konuklarına teşekkür ederek “Yarım asıra yakın süren meslek hayatımda hep önceliğim Arhavi’mizin çıkarı olmuştur. Bu süreçte yüzlerce Ulusal ve bölgesel gazetelerde haberimiz yayınlanmıştır. Hepsinde ortak amaç ilçemin bir adim daha ileri gitmesine katkı sunmaktır. Tekrar ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Necmettin Numanoğlu’nu Akparti İlçe Başkanı Remzi Gedik ve yönetim kurulu üyeleri ve kadın kolları Başkanı Serap Altunbayrak, İYİPARTİ Arhavi İlçe Başkanı Faik Birol Atabek ve Kadın Kolları Başkanı Aysel Yılmaz, Arhavi spor Başkanı Yücel Satiral’da ziyaret ederek günlerini kutladılar.

Necmettin Numanoğlu’nu CHP YDK Başkanı ve Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Akparti Milletvekili Erkan Balta, CHP İl Başkanı Ahmet Biber, İlçe dışında bulunan Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, Şişli Belediyesi Basın Halkla İlişkiler Müdürü Tuncay Tolga Özçakmak, İstanbul Arhaviler Derneği Başkanı Yaşar Gümüşel’de telefonla arayarak günlerini kutladılar.

İlçede gazetecilik faaliyetinde bulunan Arhavi Postası gazetesi imtiyaz sahibi Necmettin Numanoğlu ve Kafkas Haber gazetesi imtiyaz sahibi Savaş Yılmaz, matbaalarında ziyaret edilerek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü tebrik edildi. Kendilerine çiçek takdim edilerek çalışma hayatlarında başarılar dilendi.

Necmettin Numanoğlu’ da sosyal medya hesabından yayınladığı bir mesaj ile gazetelerini ziyaret eden, telefon açan tüm dostlarına can-i gönülden teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI