Fındıklı'da Toraman Yeniden başkanlığa seçildi

AK Parti Fındıklı 5. Olağan kongresinde mevcut başkan Ali Süleyman Toraman yeniden başkanlığa seçildi.

SİYASET 14.11.2014 13:43:43 154 1
Fındıklı
Fındıklı Anemon düğün salonunda gerçekleştirilen kongreye; AK Parti Rize il başkanı Hikmet Ayar, İl yönetim kurulu üyeleri, Rize belediye başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Fındıklı belediye başkanı Adnan Özbalaban, İlçe belediye başkanları ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

Kongre, İlçe başkanı Ali Süleyman Toraman'ın açılış konuşmasıyla başladı. Toraman konuşmasında, 'Son iki seçimi alnımız dik olarak tamamladık. 2002 de yüzde 28 olan oyumuzu 2014 cumhurbaşkanlığı seçimiyle yüzde 60,5'e çıkardık. Başarının sırrı birlik ve beraberlikten geçmektedir. 5. Olağan kongremizle birlikte bazı arkadaşlarımız nöbet değiştirecek. Yönetime girmeyen arkadaşlarımızın da aynı hevesle bizle çalışmasını ben canı gönülden ve Allahtan diliyorum. Yönetime giremeyenler tartışmaya girmesin AK Parti çatısında onlara her zaman ve her yerde bir yer vardır.' İfadelerini kullandı

İlçe başkanının açılış konuşmasından sonra kongre başkanlık divanı oluşturuldu. İl teşkilat başkanı Avukat Harun Mertoğlu'nun divan başkanlığını yaptığı kongrede saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından protokol konuşmaları yapıldı.

AK Parti Rize il başkanı Hikmet Ayar kongre'de yaptığı konuşmada Fındıklıda çok büyük başarılara imza attıklarını ifade ederek, 'Bu başarıda katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Özellikle partimizin kuruluşunda kimsenin üye olmak istemediği, görev almak istenmediği o yıllarda göreve gelen kurucu kardeşlerime buradan özellikle teşekkür ediyorum. Çünkü onlar o gün o temelleri atmasalar bugün belki bu noktaya gelecektik ama daha geç olacaktı.

İlçelerimiz arasında en düşük oy oranımız Fındıklı'dadır. Fakat Fındıklı 2002'de başladığı noktaya göre en yüksek oy artışını yapan ilçemizdir. Bunun için de tebrik ediyorum. Ama Fındıklı da çok daha kat edeceğimiz yolun olduğunu düşünüyorum.' Şeklinde konuştu

Protokol konuşmalarının ardından yönetim kurulu faaliyet raporu, gelir-gider hesap raporu ile tahmini bütçe okundu. Müzakereler sonrasında raporlar ayrı ayrı onaylandıktan sonra oy birliği ile yönetim kurulu ibra edildi. İlçe seçim kurulu başkanlığının gözetiminde yapılan seçimler ile yönetim kurulu asıl yedek üyeleri ile il delege asıl ve yedek üyelerinin seçimleri yapıldı.

Dilek ve temennilerin ardından seçimlere geçildi. Seçimlerde Fındıklı ilçesinde 220 delegeden 144 delegenin oy kullandığı seçimde oyların tamamını alan mevcut başkan Ali Süleyman Toraman yeniden AK Parti Fındıklı İlçe Başkanı oldu.

AK Parti Fındıklı İlçesi Yönetim Kurulu Listesi şu isimlerden oluştu: Başkan Ali Süleyman Toraman, Serkan Eliialtı, Fuat Alişan, Cemil Rakıcıoğlu, Nurettin Alpay, Yaşar Şengül, Turan Atay, Mihriban Taşkın, Mehmet Balaban, Emine Kutluata, Ali Nihat Çınar, Levent Mutlu Çolak, Gamze Pala, Cihan Döne, Funda Özgümüş. 

Anahtar Kelimeler:
Cengiz EKŞİOĞLU
14.11.2014 16:34:59
değerli meslektaşım sayın süleyman toraman'ı ve yönetim kurulunu kutluyor,başarılar diliyorum

1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı