Erbakan Rize'ye geliyor

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan Rize'ye Geliyor

SİYASET 22.10.2021 17:22:07 46 0
Erbakan Rize
Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları Pazar İlçe Başkanı Bünyamin SARIBAŞ, Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ın 24-25 Ekim’de Rize’ye ziyarette bulunacağını söyledi.

Sarıbaş,;Genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih Erbakan Bey, 24-25 Ekim 2021 tarihinde Rize ilimizde il genelinde sandık baş müşahitleri toplantısını yapmak üzere ilimizi ziyarete gelecektir.
2 günlük Rize programında genel başkanımız, Rize merkez, Ardeşen, Çayeli ve Pazar esnafını ziyaret etmesinin yanısıra 24 EKİM Pazar günü Rize gençliğiyle bir araya gelerek gençliğin istek ve sorunlarını da dinleyecektir.'dedi.
Bünyamin Sarıbaş, 'Türkiye'nin genç başkanı, 'Gençlik gelecektir' ve 'Burada Gelecek Var' sloganlarıyla yola çıktığı gerçeğinden sapmadan özellikle gençlerle her ortamda buluşup onları dinlemeyi ve onlarla sohbet etmeyi önemsemektedir.Bu vesile ile 24 Ekim Pazar günü Saat: 19:00 da Rize İslampaşa Çamlık tesisinde yapılacak olan Gençlik Buluşması programına tüm genç kardeşlerimizi bekliyoruz'diye konuştu,
Sarıbaş, Pazar İlçemizden Toplu bir Şekilde hareket edileceğini, ulaşımın Ücretsiz sağlanacağını ve detaylı bilgi için 7/24 05318994235 nolu iletişim hattından bilgi alınabileceğini belirtti.

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI