CHP’li Heyet Rize ve İlçelerinde Ziyaretlerde bulunuyor

CHP Genel Başkan Yardımcıları, parti meclisi üyeleri ve milletvekillerinden oluşan 32 kişilik heyetle 2 günlük program için geldikleri Rize programında Pazar ilçesinde de esnaflarla görüştüler ve İlçeyi gezdiler..Vatandaşlarla Sohbet et

SİYASET 21.10.2021 18:17:16 70 0
CHP’li Heyet Rize ve İlçelerinde Ziyaretlerde bulunuyor

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca başkanlığındaki 32 kişilik CHP heyeti, Rize'ye geldi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, 'Rizeli çay üreticisinin yıllardır beklediği ve sorunlarına çare olacak, Türkiye Büyük Millet Meclisinde bekleyen Çay Kanunu'nu bir an önce yasalaştıralım ve Rizeli çay üreticilerinin karşısına başımız dik hep birlikte çıkalım.' dedi.

CHP'nin Millet İttifakı ile iktidara hazır olduğunu dile getiren Karaca, 'Bütün sorunların çözümü var mıdır? Evet, vardır ve mümkündür. Millet İttifakı olarak milletimizin ufkunu karartan ve artık yönetilemeyen Türkiye'de savrulan milletimizin dertlerine çare olmak için kadrolarımızla iktidara hazırız. İktidara geldiğimizde ilk bir yıl içerisinde yıllardır çay üreticilerimizin seçim vaadinden öteye gitmeyen Çay Kanunu, çağrımıza rağmen Meclisten geçirilemez ve yasallaştırılamazsa buradan açık net söz veriyoruz; Millet İttifakı'nın iktidarında ilk bir yıl içerisinde Çay Kanunu yürürlüğe girecek, yasallaşacaktır.' diye konuştu.

GÜNEYSU ZİYARETİ

CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan ve Osmaniye milletvekili Taha Ünlü Güneysu ilçesinde bir dizi ziyarette bulundu. Vatandaşların sorunlarını dinledi ve partilerinin çözüm önerilerini sundu. CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan ve Osmaniye milletvekili Taha Ünlü Güneysu ilçesinde Başaran Mahallesi, Selamet Köyü ve İslahiye Köyünde vatandaş ziyaretlerinde bulundu. Hasta olan kişileri geçmiş olsun ziyaretinde bulunan CHP li vekiller, taziye ziyaretlerinde de bulundu. CHP li vekiller Küçükcami mahallesinde kahve ziyaretinde bulunarak vatandaşların sorunlarını dinlediler.

PAZAR ZİYARETİ

CHP Genel Başkan Yardımcıları, parti meclisi üyeleri ve milletvekillerinden oluşan 32 kişilik heyetle 2 günlük program için geldikleri Rize programında Pazar ilçesinde de esnaflarla görüştüler ve İlçeyi gezdiler..Vatandaşlarla Sohbet ettiler.

Pazar ilçesi ziyaretleriyle ilgili Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pazar İlçe Başkanı Kazım Balta, yaptığı açıklamda, “Parti Genel Merkezimizin görevlendirmesiyle ilimize 20/10/2021 Çarşamba günü 34 Mv.MYK Üyesi, PM Üyesi gelerek bir buçuk günlük saha çalışması yapılacaktır. İlçemizde ilk gün (Çarşamba yarım gün) 6 kişilik heyetin görevlendirilmesiyle saha çalışması yaptık. İkinci gün (Perşembe tam gün) 5 kişilik heyetle ikinci gün programı iki grup halinde yapacağız. Perşembe günkü program saat 10:00 da Muhtar Derneği ziyaretiyle başlayacaktır.” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI