Çamlıhemşin'de Başbakan rüzgarı esti!

Başbakan'Biz hizmet ediyoruz.Halkımızı kucaklıyoruz'dedi

SİYASET 26.08.2013 22:05:05 15 0
Çamlıhemşin



Cemil KUS(Çamlıhemşin)
Başbakan Erdoğan, kendisini karşılayan Çamlıhemşinlilerin
'Rizeliler burada, çapulcular nerede' tezahüratları üzerine, 'Çapulcular Rize'yi karıştırmak istediler, Rize'ye girmek istediler, ne oldu? İadeli taahhütlü olarak geri gittiler, değil mi? Huzurumuza, refahımıza kast edenlere halkımız direnişini gösterdiği zaman bunlar gelip de barınacak yer bulamazlar' şeklinde konuştu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ayder Yaylası’na giderken Çamlıhemşin'de vatandaşlara hitap ederek 'Ağzı olan konuşuyor, sırtında kimsenin sorumluluk küfesi yok. Ama bizim sırtımızda sorumluluk küfesi var. Biz hizmet ediyoruz, halkımızla kucaklaşıyoruz çünkü sizi Allah için seviyoruz. Biz bu ülkede barış için varız. Biz bu ülkede barışın sigortasıyız” dedi.

Kendisini dinlemeye gelen partili gençlerin 'Rizeliler burada, çapulcular nerede' tezahüratları üzerine ise Erdoğan, 'Çapulcular Rize'yi karıştırmak istediler, Rize'ye girmek istediler, ne oldu? İadeli taahhütlü olarak geri gittiler, değil mi? Huzurumuza, refahımıza kast edenlere halkımız direnişini gösterdiği zaman bunlar gelip de barınacak yer bulamazlar' şeklinde konuştu.

Erdoğan, Gezi Parkı olayları sonrasında yaşanan tencere tava eylemlerinin özgürlük değil kamu düzenini bozmak olduğunu da ifade ederek şunları söyledi: 'Kim tencere tava çalıyorsa hemen savcılığa müracaatları rica olunur. Çünkü bu, kamu düzenini bozmaktır. Sen, beni gece yarısından sonra rahatsız edemezsin. Buna hakkın yok. Bir şey yapmak istiyorsan, gösteri, yürüyüşünü yap, müracaatını yap. Çık konuş, git ne diyeceksen de. Ne konuşacaksan konuş. Ama bizi gece yarılarında rahatsız etme. Bu ülkede, kimsenin yaşam şartına, koşuluna kimsenin karışmaya hakkı yok. Herkes istediği gibi giyinir, yer, içer. Bunun güvencesi, teminatı biziz.” dedi.













FOTO : YAVUZ GÜNAY

 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI