Çamlıhemşin ZARARSIZ ile Devam dedi.

MHP Çamlıhemşin 12.Olağan Kongresi Çamlıhemşin’de yapıldı.

SİYASET 26.09.2020 10:17:59 36 0
Çamlıhemşin ZARARSIZ ile Devam dedi.

MHP Çamlıhemşin 12.Olağan Kongresi Çamlıhemşin’de yapıldı.

MYK Üyesi Recep Bakırcı’ın katılımıyla Çamlıhemşin İlçesinde yapılan MHP İlçe Kongresinde Tek liste ile seçime giren Eyüphan Zarasız yeniden başkan oldu.

Rize MHP İl Başkanı İhsan Alkan Rize Merkez ilçe ve tüm ilçelerin ilçe başkanları ile partililerin katıldığı İlçe Kongresinde 2 kez atama ve 3 kez de 12.Olağan kongresinde İlçe başkanı seçilen Eyüphan Zarasız yaptığı açıklamalarda;

12 Eylül 2017 Tarihinde MHP Rize İl Başkanlığımızın ve Genel Merkezimizin Talimatlarıyla MHP İlçe Başkanlığı Görevini Devraldık 12 Eylül 2020 Tarihi İtibariyle 3.Yılımızı doldurmuş bulunmaktayız.

Görev aldığımız tarihten bugüne kadar MHP İl Başkanlığımızın verdiği tüm görevleri Layıkıyla Yerine Getirmek İçin Canla Başla Mücadele Ettik 1 Cumhurbaşkanlığı Seçimi, 1 de Genel Seçim Atlattık.

Bazen 30.35 kişi olduk bazen üç kişi kaldık beş kişi kaldık fakat hiçbir zaman Üç Hilal Sancağımızı Yere Düşürmedik. Baş Komutan Mustafa Kemal Atatürk'ün Çizdiği Yoldan Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in Askeri Olarak Liderimiz Devlet Bahçelinin Emrinde Lider Teşkilat Doktrin Esaslarından hiçbir zaman ayrılmayarak hiçbir zaman Milliyetçi Ülkücü Duruşumuzdan Taviz Vermedik.

Bazı partilerin kurulmasıyla hernekadar partimizde istifalar olduysa da her şeye rağmen oyumuzu her geçen gün yükselttik üç tane beş tane İl delegemiz varken şuanda 11 delegeye yükselttik.

31 Mart Seçimlerinde İl Genel Meclisinde Önceki Seçimlerde 200-300 oy aldığımız İlçemizde 1227 oy aldığımız halde Belediye Başkanlığı Belediye Meclisinde Başarıyı yakalayamadık.

Çamlıhemşin esnaflarımızın Trafik sorunu ve her türlü sorunları için Çamlıhemşin Kaymakamlığımıza Çamlıhemşin Belediyemize Resmi Müracaatlarımızı Yaptık. Çamlıhemşin İlçemizde Görev alan memurlarımız için ilçemizde konut yapımı ile ilgili taleplerimizi gerekli mercilere ilettik.

Çamlıhemşin İlçemizde trafik ve konut sorunu olduğundan Atık durumda olan Orman İşletme şefliğinin yıkılarak altı otopark üstü konut olacak şekilde yapılması için Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü Çamlıhemşin Belediyemize Devretmekte Zorluk Çıkardığından bu konuyu Öncelikle İl Başkanlığımıza ve Cumhurbaşkanımızın Çamlıhemşin Ziyaretinde kendilerine arz ettik.

Köy ve Mahalle yollarımızda eksik olan konuları tespit ederek kaymakamlığımıza yazılı olarak bildirdik.

Sokak hayvanlarımızın bakım ve tedavi konuları ile devamlı olarak ilgileniyoruz kısaca yaratılanı yaratandan ötürü seviyoruz ve ilgileniyoruz ilgilenmeye de devam edeceğiz.

Sosyal ve Siyasi çalışmalarımıza Covidt-19 tedbirleri kapsamında devam ediyoruz Genel Başkanımız Lider Dr. Devlet Bahçeli Beyimizin Söylediği gibi Önce Ülkemiz ve Milletimiz Sonra Partimiz ve Biz Diyerek Çalışmalarımıza Tüm Hızıyla Devam Ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerimizle Tüm katılımcıları Saygıyla Selamlıyorum.

Bu Kutlu Davada Bu Kutlu Görevi Bizlere Laik Gören Öncelikle Genel Başkanım Lider Devlet Bahçeli Beye Genel Başkan Yardımcımız Sayın Semih Yalçın Beye, MYK Üyemiz Sayın Recep Bakırcı Başkanıma MHP İl Başkanımız Sayın İhsan Alkan Başkanıma sonsuz teşekkür ederim.

Kongremize katılım sağlayan. Rize İl Kadın Kolları Başkanımız Hülya Çiçek Feyiz Başkanıma Yönetimine teşekkür ediyorum. İl Ülkü Ocakları Başkanım Sayın Sadık Kandemir Başkanıma Ocak Başkanlarıma teşekkür ediyorum. Bizimle Gecesini gündüzüne katan Teşkilat Başkanımız İl Başkan Yardımcımız Sayın Mahmut Demet Başkanıma Teşekkür Ediyorum. Seçim İşleri Sorumlu Başkanımız İl Başkan Yardımcımız Sayın TC Mehmet Karaömeroğlu Başkanıma Teşekkür Ediyorum Rize İlimizdeki Tüm İlçe Başkanlarıma Teşekkür Ediyorum. İkizdere Derepazarı ve Çayeli Belediye Başkanlarıma Teşekkür Ediyorum. Ak Parti Çamlıhemşin İlçe Başkanımız Sayın Ömer Altun Başkanıma ve İl Genel Meclis Üyemiz Sayın Yusuf Arısoy Başkanıma Teşekkür Ediyorum, Ses Sistemi Kurulumunda Emek Veren Çamlıhemşin Belediyesi Zabıta Müdürümüz Faruk Bahar Akgök ve Necati Karaman kardeşime teşekkür ediyorum. Programımızın Sunumumuzu Yapan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İlahiyat Öğrencimiz Bozkurt Yürekli Kardeşimiz Recep Bergal Kardeşime Teşekkür Ediyorum. Muhtarlar Dernek Başkanımıza ve Tüm Muhtarlarımıza Teşekkür Ediyorum. Çamlıhemşin Esnaf Sanatkârlar Başkanım Sayın Cumali Bergal Kardeşime teşekkür ediyorum. Bizlerin Güvenliğini sağlayıp bizleri yalnız bırakmayan Çamlıhemşin Emniyet Müdürümüze ve Tüm Polis Kardeşlerimize Sonsuz Teşekkür Ediyorum. Seçim Süresince Reklam Tanıtım Broşur Pankart Afişlerimizin Grafik Tasarım Baskıları İle Desteklerini Esirgemeyen Aytemiz Reklam Barış Aytemiz Başar Aytemiz Bahtiyar Aytemiz Balcı kuzenlerime teşekkür ediyorum Allah Varlıklarını Daim Eylesin Allah Ayaklarına Taş Değdirmesin....

Kongremize Katılım sağlayan tüm Çamlıhemşin halkımıza esnafımıza teşekkür ediyorum. Benimle Yönetime Seçilen İl Delegesi Olarak Seçilen Tüm Dava Arkadaşlarıma da beni yalnız bırakmayıp görev aldıkları içinde herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum Allah Cümlenizden Razı Olsun Amin.”

YENİ YÖNETİM LİSTESİ


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI