Çamlıhemşin değişiyor, dönüşüyor, güzelleşiyor

Ak Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı Çamlıhemşin’de incelemelerde bulundu İlçe Belediye Başkanı ve Teşkilatlarla birlikte yatırımları inceledi.

SİYASET 22.07.2022 12:00:36 50 0
Çamlıhemşin değişiyor, dönüşüyor, güzelleşiyor

Ak Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı Çamlıhemşin’de incelemelerde bulundu İlçe Belediye Başkanı ve Teşkilatlarla birlikte yatırımları inceledi.

Konu ile ilgili Milletvekili Muhammed Avcı “Çamlıhemşin’de ilçe teşkilatımızla bir araya gelerek ilçemize dair yatırımları müzakere ettik.” dedi

Avcı, Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarda şu bilgilere yer verdi.

ÇAMLIHEMŞİN DEĞİŞİYOR

Çamlıhemşin çay fabrikası inşaat çalışmalarını yerinde inceledik. Millî parklar bölge müdürümüzle birlikte Şenyuva köyünden Fırtına deresine kırmızı pullu alabalık salımı gerçekleştirdik. Palovit şelalesinde yapmayı planladığımız yürüyüş yolu ve seyir alanı projemizin son detay çalışmalarını gerçekleştirdik. Ayder’de 1650 araçlık otopark inşaatı ve Kaplıca oteli inşaatı çalışmalarını yerinde inceleyerek şantiye yetkililerinden brifing aldık. Ayder derneklerimizin temsilcileriyle bir araya gelerek dönüşüm çalışmalarını değerlendirdik. Bu yoğun programlarda bizleri bağrına basan tüm Çamlıhemşinli hemşerilerime yürekten teşekkür ediyorum.”

AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı’ya Ak Parti Çamlıhemşin İlçe başkanı Ömer Altun, Belediye Başkanı Osman Haşimoğlu, teşkilat mensupları ve ilgili personel de eşlik etti.

Editör Notu;

Ayder’de yapılması planlanan Teleferik ve Kayak tesisi hakkında şu an neler yapılmaktadır. Sayın vekilimizin bu yatırımların ardından yöre insanının ve bölgenin hasretle beklediği bu iki yatırımla ilgili de müjdeli haberlerini bekliyor.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI