Çamlıhemşin Ak Parti’de görev dağılımı yapıldı.

AK Parti Çamlıhemşin ilçe başkanlığı 6. olağan kongresinde Ömer Altun tek liste ile girdiği seçimde Ak Parti Çamlıhemşin ilçe başkanı seçildikten sonra haftalık toplantısında görev dağılımı yapıldı..

SİYASET 2.11.2017 13:34:34 194 0
Çamlıhemşin Ak Parti’de görev dağılımı yapıldı.

Buna göre; İlçe Başkanı Ömer Altun, Ahmet Günba Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı, Sezai Yağcı Teşkilattan sorumlu başkan, Necmettin Yağcı Seçim İşleri Başkanı, Melek Aydın Tanıtım ve Medyadan sorumlu Başkan, Mustafa Yeniçırak Sosyal Politikalar Başkanı, Mehmet Kestioğlu Yerel Yönetimlerde sorumlu Başkan, Şenol Vezir EKOM işlerinden sorumlu Başkan, Kemal Kurkut Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden sorumlu Başkan, Nazim Seçer Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Başkan, Yasemin Sezgin İlçe Sekreterine getirildiler.

Başkan Altun yaptığı açıklamalarda “Oluşturduğumuz ekibimizle Çamlıhemşin’in hizmetkârı olacağız. Dertleriyle dertleneceğiz. Bu kutlu yolda, bu şerefli görevde, mevlam bizleri mahcup etmesin. Bize güvenenleri asla mahcup etmeyeceğiz. Benden önce bu teşkilatta görev yapan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Onların geniş tecrübelerinden her daim istifade etmeye çalışacağız ”dedi. 


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI