Binali Yıldırım Rize’de konuştu:” İlde şampiyon olmaya hazırımsınız”

Binali Yıldırım Rize’de konuştu:” İlde şampiyon olmaya hazırımsınız”

SİYASET 22.04.2023 11:06:16 75 0
Binali Yıldırım Rize’de konuştu:” İlde şampiyon olmaya hazırımsınız”

PAZAR-Rize Çayeli’nde düzenlenen İftar yemeğine katılmak üzere Havayolu ile Rize’ye gelip, Çayeli Kaptanpaşa’da kalabalık bir toplulukla iftar açan Ak Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, yemek sonunda katılımcılara hitap etti.

14 MAYIS’TA ÇOCUĞUNUZ SAHİP ÇIKACAKMISINIZ?

“14 Mayıs’ta uşağınıza sahip çıkacakmısınız? Sözleriyle konuşmasına başlayan ve vatandaşlara seslenen Ak Parti Genel başkanvekili Binali Yıldırım’a katılımcılar hep birlikte “evet” dediler. ”İlde Şampiyon olmaya hazırımsınız? Sorusuna yine hep birlikte “evet” dediler. Ardında da Yıldırım “ Allah sizden razı olsun” dedi ve size de bu yakışır diyerek hitap etti.

7 DÜVEL BİRARAYA GELDİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’I İNDİRMEK İÇİN

Yıldırım, konuşmasına “7 düvel bir araya gelmiş varsa yoksa Recep Tayyip Erdoğan’ı indireceğiz” diyorlar. ”İndirebilirler mi? Hep bir ağızdan salonda “hayır” sesleri yükseldi. Evvel Allah “Türkiye burada, liderinin arkasında dağ gibi duruyor” diyerek devam etti.

ZOR BİR ÇOĞRAFYADA YAŞIYORUZ

Ak Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım” Değerli kardeşlerim zor bir coğrafyadayız. İbn Haldun “Coğrafya Kader” diyor. Bizim kaderimiz bu coğrafyadır. Dolaysıyla bu coğrafyada ayakta kalmak, sağlam durmak kolay bir iş değildir” dedi.

DOLU DOLU 21 YILI GERİDE BIRAKTIK

Binali Yıldırım,” Geriye baktığımızda dolu dolu 21 senemiz geçti. Hayati bey de bende bu partinin kurucuları arasındayız. Reisimizle beraber İstanbul Belediye’sinden başladığımız yolculuk Ankara’da devam etti, tam 20 yılı arkada bıraktık.” diye konuştu

YOLLARI BÖLDÜK, HAYATLARI VE GÖNÜLLERİ BİRLEŞTİRDİK

Yıldırım, kalabalık toplulukta konuşmasında “20 yılı doldu dolu geçirdik. Her anını her gününü yeni bir işte yeni bir heyecanla karşıladık ve Türkiye’nin doğusunu batısıyla, kuzeyini güneyiyle bölünmez yollarla donattık. “Yolları böldük hayatları birleştirdik”. “Yolları böldük, gönülleri birleştirdik.” Ama bir şeye çok dikkat ettik. Dedik ki, yolları böleriz ama Türkiye’yi böldürtmeyiz.” ifadelerine yer verdi

TERÖRÜ ÜLKENİN GÜNDMİNDEN ÇIKARDIK

Binali Yıldırım konuşmasını şu ifadelerle sonlandırdı. ”Terörü bu ülkenin gündeminde çıkardık. Ama bugünlerde görüyoruz ki, bazıları terör örgütünü meşrulaştırmaya çalışıyorlar. Dağdan destek haberleri geliyor. Ağababalarından ve batıdan destek haberleri geliyor. Ne yaparsanız yapın, 3’ünüz,beşiniz,altınız yediniz kim gelirse gelsin hepsini evvel Allah Rize burada 14 Mayıs’ta hak ettikleri cevabı verecektir, Türkiye hak ettikleri cevabı verecektir.

Yeni bir desten yazmaya hazırımsınız “evet” sesleri yükseldi. O halde durmak yok, durmak yok, yola devam Allah sizden razı olsun. Bugün beni burada ağırladığınız için hepinize şükranlarımı sunuyorum. Sağolun var olun”.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI