BAYRAKTUTAN VE KARABAT ARHAVİ’DE

CHP YDK Başkan ve Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan ve CHP PM Üyesi İstanbul Milletvekili Özgür Karabat Arhavi’de STÖ’leri ziyaret ederek sorunlarını dinlediler.

SİYASET 3.06.2022 13:40:49 51 0
BAYRAKTUTAN VE KARABAT ARHAVİ’DE

Hayati Akbaş

ARHAVİ- CHP YDK Başkan ve Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan ve CHP PM Üyesi İstanbul Milletvekili Özgür Karabat Arhavi’de STÖ’leri ziyaret ederek sorunlarını dinlediler.

Milletvekilleri beraberlerinde Belediye Başkan Vasfi Kurdoğlu, CHP Artvin İl Başkanı Ahmet Biber, CHP Arhavi İlçe Başkanı Erkan Özyazıcı olduğu halde ziyaretlerine Sanayi Sitesinde, Sanayi esnaf ile kahvaltı yaparak başladılar. Burada Sanayi Sitesinin genel durumu ve sorunları dinleyen Milletvekilleri “Biz bu sorunları yerinde dinleyip, çözüm noktasında Ankara’da ilgili bakanlık ve bürokratlara iletmek ve TBMM’ye taşmak için buradayız. Hepinize Ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” dediler.

Milletvekili Uğur Bayraktutan ve CHP PM Üyesi İstanbul Milletvekili Özgür Karabat daha sonra Arhavi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Atıf Kesim' i ziyaret ederek, Arhavi İlçesi özelinde ve il genelinde yaşanan sorunlar üzerinde bilgi alışverişinde bulundular. Oda Başkanı Atif Kesim özellikle İlçede çalışmaları devam eden OSB, Kamulaştırma bedelleri ve gelinen nokta konusunda bilgiler verdi.

Milletvekili Uğur Bayraktutan ve CHP PM Üyesi İstanbul Milletvekili Özgür Karabat daha sonra Arhavi Esnaf Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Yılmaz'ı ziyaret etti. Kooperatif Başkanı Yılmaz ile Ekonomide yaşanan krizin etkileri ve esnafların sorunları üzerine değerlendirmelerde bulunan vekiller buradan Arhavi Şoförler ve Otomobilciler Odasını ziyaret ederek, Oda Başkanı Yaşar Kocaman ile şoförlerin yaşadıkları sorunlar ve çözüm önerileri ile ilgili fikir alışverişinde bulundular..

Arhavi Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hikmet Çakar ve Arhavi'de SS 4 No'lu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Önder Yıldız'ı makamlarında ziyaret ederek Kooperatif üyelerinin sorunlarını ve taleplerini dinleyip, çözüm önerilerini paylaşmaları ardından Hopa’ya hareket ettiler.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI