BAYRAKTUTAN İLÇE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Artvin Milletvekili CHP Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı Uğur Bayraktutan bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Hopa ve Arhavi’de esnaf ziyaretlerinde bulundu.

SİYASET 20.09.2021 13:03:53 77 0
BAYRAKTUTAN İLÇE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Hayati Akbaş

HOPA- Artvin Milletvekili CHP Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı Uğur Bayraktutan bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Hopa ve Arhavi’de esnaf ziyaretlerinde bulundu.

CHP YDK Başkanı Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, CHP Artvin İl Başkanı Ahmet Biber, Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, Örgütlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Orhan Atan, İl yönetici İsmet Başar, İl Genel Meclisi Üyesi Hakan Makar, İlçe Başkanı Şükrü Aydemir, İlçe yöneticileri Serpil Ustabaş, Neşe Kadan, Elif Yazıcı, Recai Büyük, Ahmet Ecevit Turan, Mustafa Beşli, Ersan Cihan ve Belediye Meclis Üyesi Fatma Bayrak ile birlikte Hopa’da esnaf ziyaretlerinde bulundu ve esnafların ve vatandaşların sorunlarını dinledi.

Bayraktutan Hopa ziyareti ardından geldiği Arhavi’de esnaf ziyaretlerinde bulundu. Bayraktutan’ın ziyaretinde Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, CHP Arhavi İlçe Başkanı Erkan Özyazıcı, İYİ Parti Arhavi İlçe Başkanı Faik Birol Atabek, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Kemal Tatar, Belediye Meclis Üyesi Birkan Uyanık, CHP Arhavi Kadın Kolları Başkanı Selma Kekeva, Belediye Personel Şirket Genel Müdürü Engin Erkan da hazır bulundu.

Bayraktutan’ın ziyareti sabah saatlerinde Millet Çay Ocağı’nda esnaf ve vatandaşların katılımıyla yapılan kahvaltı programıyla başladı. Sıcak bir sohbet ortamında geçen programda Milletvekili Bayraktutan esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi. Daha sonra Milletvekili Uğur Bayraktutan, Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu ve beraberindekiler ilçede faaliyet gösteren işyerlerini ziyaret ederek ilçe esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldiler. Halkın ve esnafın sorunlarını dinleyen milletvekili, ayrıca sel sonrası ilçemizde yapılan çalışmaları da inceleyerek Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’ndan bilgiler aldı.

Bir işyerinin açılışına da katılan Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan merhum belediye eski başkanı Musa Ulutaş’ın kabrini de ziyaret etti.

Daha sonra işyeri ziyaretlerini sürdüren Milletvekili Ugur Bayraktutan Arhavi ziyaretini tamamladı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI