BAYRAKTUTAN BİR DİZİ ZİYARETTE BULUNDU

Cumhuriyet Halk Partisi YDK Başkanı Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ahmet Biber ile birlikte Hopa’da bir dizi ziyarette bulundu.

SİYASET 23.03.2022 13:12:32 108 0
BAYRAKTUTAN BİR DİZİ ZİYARETTE BULUNDU

Hayati Akbaş

HOPA- Cumhuriyet Halk Partisi YDK Başkanı Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ahmet Biber ile birlikte Hopa’da bir dizi ziyarette bulundu. Cumhuriyet Halk Partisi YDK Başkanı Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ahmet Biber, Cumhuriyet Halk Partisi Örgütlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Orhan Atan, Cumhuriyet Halk Partisi Hopa ilçe Başkanı Şükrü Aydemir, Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Hopa ilçe Başkanı Mine Su ve İlçe Yönetimi ile birlikte Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi‘yi makamında ziyaret etti.

Ziyarette Başkan Ekmekçi Belediye çalışmalar hakkında bilgi vererek,3yillik çalışmalarını içeren raporunu ay sonu düzenlenecek toplantıda açıklayacağını ifade ederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti.

Bayraktutan ’da sıcak karşılama için Başkan Ekmekçi ve Belediye çalışanlarınsa teşekkür etti.

MİLLETVEKİLİ BAYRAKTUTAN HOPA TSO’YU ZİYARET ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı ve Artvin Milletvekili Av. Uğur Bayraktutan, CHP Artvin İl Başkanı Ahmet Biber, Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, CHP Hopa İlçe Başkanı Şükrü Aydemir ve parti teşkilatı ile Hopa TSO’yu ziyaret etti.

Ziyarete Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Akyürek, Meclis Başkanı Gökhan Bıyıklı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Okan Poyraz, Meclis Üyeleri İsmet Başar, Arif Lokumcu, Meriç Burçin Özer, Hüseyin Yazıcı ve Sayın Ertan Topal katıldılar.

Oda Meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Başkan Akyürek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Artvin adına yürüttüğü çalışmalardan dolayı Bayraktutan'a teşekkür etti. Başkan Akyürek ‘Daha öncede girişimde bulunduğumuz Kemalpaşa ilçesinde Organize Sanayi Bölgesi kurulması için yeniden çalışmalarımızı başlattık. Kemalpaşa ilçesinde bulunan 648 dönüm arazi üzerine yapılacak olan OSB için şu ana kadar 60 firmanın talebinin odaya iletildi. Bu ön taleplerle birlikte hazırlamış olduğumuz raporumuzu 1 Nisan tarihinde ilgili mercilere sunacağız. Yine bölgemizle ilgili olarak yapımı tamamlanmak üzere olan Artvin-Rize Havalimanının istihdam açısından ilimize katkısı olacağına inanıyoruz’ ifadelerini kullandı.

Milletvekili Bayraktutan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken TOBB’un başarılı çalışmalarına ve Hopa TSO‘nun TOBB’daki önemine dikkat çekti. Katılımcılardan Hopa hakkında değerlendirme yapmalarını isteyerek önem arz eden konuları Ankara’da dile getireceğini belirtti. Ticaret ve Sanayi Odalarının şehirlerin ticaret hayatında önemli rol üstlendiğini dile getiren Bayraktutan, Hopa TSO’ya çalışmalarında başarılar diledi.

Toplantıda daha sonra Türk Lirasının değerini arttırmak adına yurtiçinde Milli Para kullanımı, Hopa’da TÜVTÜRK Muayene İstasyon ihtiyacı, Sarp Sınır Kapısında tek pencere geçiş sistemi gibi konularda değerlendirme yapıldı.

Ziyaret sonunda Hopa TSO heyeti, Milletvekili Uğur Bayraktutan’a plaket takdim etti.

BAYRAKTUTAN ESNAF VE SANATKARLAR ODASİNİ ZİYARET ETTİ

Vekil Bayraktutan’ın daha sonraki ziyaretinin adresi Hopa Esnaf ve Sanatkarlar Odası oldu. Oda Başkanlığına seçilen Samet Cihan’ı makamında ziyaret eden Bayraktutan ve beraberindekileri Oda yönetim kurulu üyeleri ve oda çalışanları tarafından karşılandı Bayraktutan çiçeği burnunda Başkan Samet Cihan’a “Hayırlı olsun, görevinizde başarılar diliyorum” dedi.

Samet Cihan’da nazik ziyaretlerinden dolayı Vekil Bayraktutan ve beraberindeki hazirun’a teşekkür ederek, seçim süreci ve göreve başladıktan sonra yaptıkları çalışmalar ve önümüzdeki dönem projeler hakkında bilgiler verdi Bayraktutan “Misafirperverliğiniz ve değerli görüşleriniz için Oda Başkanımıza ve yönetimine teşekkürlerimizi sunarım” dedi.

Başkan Samet Cihan “önümüzdeki süreçte karşılıklı istişare içinde bulunarak Hopa ve Kemalpaşa’ya hizmet yolunda dayanışma içerisinde olmamız gerektiğini konuştuk. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı Cumhuriyet Halk Partisi heyetine bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

HOPA ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASINA ZİYARET

Bayraktutan ve beraberindekiler daha sonra Hopa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına seçilen Turgut Dalkılıç’ı makamında ziyaret ederek, “hayırlı olsun” dileklerini iletti. Ziyaret ardından oda başkanı Turgut Dalkılıç ve yönetimine sıcak karşılama ve değerli düşüncelerinden dolayı teşekkür ederek “Misafirperverliği ve değerli görüşleri için Oda Başkanımıza ve yönetimine teşekkürlerimizi sunarım” dedi.

Bayraktutan daha sonra Hopa Muhtarlar Derneği’ni ziyaret ederek muhtarların çalışmaları hakkında bilgi aldı, sorunlarını dinledi. Ziyarette Bayraktutan muhtarlara hediye takdiminde bulundu.

CHP HOPA İLÇE BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ

Bayraktutan Hopa ziyaretinin son durağını CHP İlçe Başkanlığına yaptı. Beraberinde CHP Artvin İl Başkanı Ahmet Biber, Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi ve CHP Artvin Örgütlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Orhan Atan ile birlikte geldiği Hopa İlçe Başkanlığında İlçe Başkanı Şükrü Aydemir ve yönetim

kurulu üyeleri ve partililer tarafından karşılandı. Burada son siyasi gelişmelere yönelik değerlendirmelerde bulunan Bayraktutan Hopa İlçe örgütünün çalışmalarını yakından takip ettiğini ve özellikle köy ziyaretlerinde vatandaşlarla iç içe bulunulmasından dolayı İlçe yönetimine teşekkür etti.

İlçe Başkanı Şükrü Aydemir’de çalışmalar hakkında bilgiler verdi ve gelecek günlerde bu çalışmaların ivmesini daha da yükselteceklerini ifade ederek nazik ziyaretlerinden dolayı vekil Bayraktutan’a teşekkür etti.

Bayraktutan ve beraberindekiler ziyaretlerin ardından Hopa’dan ayrılarak Artvin’e döndüler.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI