BAYRAKTUTAN ARTVİN’DE BİR DİZİ ZİYARETTE BULUNDU

TBMM’ndeki çalışmaların tamamlanması ardından Artvin’e gelen CHP YDK Başkanı ve ARTVİN Milletvekili Uğur Bayraktutan bir dizi ziyarette bulundu

SİYASET 5.01.2021 11:44:52 26 0
BAYRAKTUTAN ARTVİN’DE BİR DİZİ ZİYARETTE BULUNDU

Hayati Akbaş

ARTVİN- TBMM’ndeki çalışmaların tamamlanması ardından Artvin’e gelen CHP YDK Başkanı ve ARTVİN Milletvekili Uğur Bayraktutan bir dizi ziyarette bulundu.

Bayraktutan ilk olarak beraberinde CHP Artvin İl yöneticileri Orhan Atan ve Yusuf Topaloğlu ile Kemalpaşa İl Genel Meclisi üyesi Şenol Çelik ile birlikte Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin’i makamında ziyaret etti. Başkan Elçin ziyaret sırasında Belediye olarak yaptıkları çalışmalar ve projeler konusunda bilgi verdi.

Ziyaretin ardından CHP Artvin İl Başkanı Ahmet Biber, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Belediye Başkan yardımcısı Cüneyt Öztürk, İl yöneticileri ve İl genel Meclisi üyeleri ile birlikte Artvin Belediyesince alt yapı ve üst yapısı yenileyerek, çevre düzenlemesi yapılan Şehit Dursun Acar (Halkevi) Caddesi, Halit Paşa Meydanı ve Yurttaş Saraç Caddesindeki çalışmaları yerinde inceleyerek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Bayraktutan son olarak CHP Artvin İl yöneticisi Orhan Atan, Kemalpaşa İl Genel Meclisi üyesi Şenol Çelik, Disk Genel-İş Artvin Şubesi Başkanı Selim Bilgin ve CHP Artvin İl Disiplin kurulu üyesi Tuncer Pınar ile birlikte Artvin Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt Öztürk’ü ziyaret ederek bir süre görüştü.

Bayraktutan ziyaretler sonrası yaptığı kısa açıklamada “Meclis çalışmalarından fırsat buldukça memleketime geliyorum. Her gelişimde yapılan çalışmalar ile memleketimin çehresinin değiştiğini görmenin sevincini yaşıyorum. Bunda emek veren başta Belediye Başkanımız sayın Demirhan Elçin olmak üzere emek veren, çalışmalara detek verip alın teri döken herkese candan teşekkür ediyorum” dedi..


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı