BAŞKANLAR HOPA’DA!

Ankara ve İstanbul Büyükşehir’de özellikle Hopa’nın simgeleşmiş Daire Başkanları bir dizi ziyaretlerde Bulunmak üzere Hopa’ya gelerek Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi’yi makamında ziyaret ettiler

SİYASET 10.01.2022 10:44:48 138 0
BAŞKANLAR HOPA’DA!

Ramazan Balcıoğlu

HOPA-Ankara ve İstanbul Büyükşehir’de özellikle Hopa’nın simgeleşmiş Daire Başkanları bir dizi ziyaretlerler yapmak için Hopa’ya gelerek Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi ile istişarede bulundu. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette karşılıklı bir dizi isteklerde bulunuldu. Başkanlar, Artvin’e ilgilerinin yoğun bir şekilde süreceğini belirttiler. Hopa Belediye Başkanı ziyaretinden sonra Sahil Yolu, Hopa meydanı ve sokaklarında incelemelerde bulunan heyet, “Çay Üreticileri Kooperatifi’nin Hopa Çayı’nı tadarak İlçeden ayrıldılar.

Başkanların Hopa ziyaretinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Utku Cihan, Toplu Ulaşım Hizmetleri Müdürü Barış Yıldırım, İSBAK AŞ Genel Müdür Yardımcısı Bülent Alabaş, İSFALT AŞ Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Karataş, BİMTAŞ AŞ Genel Müdür Yardımcısı Nazım Akkoyun, Ankara Büyükşehir Belediyesi Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Mutu Gürler bulundular. Başkanlara Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Çervatoğlu, Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi CHP Hopa ilçe Başkanı Şükrü Aydemir’de eşlik ederek birlikte şehirde incelemede bulundular.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI