BAŞKAN KURDOĞLU'NDAN CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU'NA ZİYARET

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Ankara’da bir araya geldi

SİYASET 9.06.2021 12:58:03 49 0
BAŞKAN KURDOĞLU

Hayati Akbaş

ANKARA-Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Ankara’da bir araya geldi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde gerçekleşen buluşmada Artvin Milletvekili CHP Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı Uğur Bayraktutan ile Arhavi Belediyesi Meclis Üyesi Birkan Uyanık da yer aldı.

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu gerçekleştirdiği ziyarette Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na ilçemizde yapılan ve yapılacak olan projeler ve çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulunarak karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

HAYDAR AKAR’A ZİYARET

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu Ankara ziyaretinde Genel Başkan Kılıçdaroğlu’ndan sonra Belediye Meclis üyesi Birkan Uyanık ile beraber, TBMM Başkanvekili Kocaeli Milletvekili Haydar Akar’ı ziyaret ettiler.

Oldukça sıcak bir ortamda geçen ziyarette Kurdoğlu Akar’a Arhavi Belediyesini ziyaretinden dolayı teşekkür ederek bir süre çeşitli konularda görüş alışverişinde bulundu.

GRUP TOPLANTISINA KATILDI

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu ve Arhavi Belediyesi Meclis Üyesi Birkan Uyanık ile birlikte beraberlerinde TBMM Başkanvekili Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu ve CHP Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan ile birlikte TBMM’de Grup Toplantısı’na katıldılar..


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI