Başkan İmamoğlu Artvin'de

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Artvin'de bir dizi ziyaretlerde bulundu.

SİYASET 7.08.2022 11:27:39 79 0
Başkan İmamoğlu Artvin

İBB BAŞKANI İMAMOĞLU ARTVİN BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

Hayati Akbaş

ARTVİN-İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Artvin Belediyesini ziyaret etti.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu, belediye binası önünde Belediye Başkanı Demirhan Elçin, birim amirleri, meclis üyeleri ve zabıta ekipleri karşıladı. Karşılamanın ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başkan Elçin’i makam odasında ziyaret etti. Makamda odasında gerçekleşen ziyarette İmamoğlu; ‘Önceden Artvin’e gelmiş sıkıntıları dinlemiş bir hemşerimiz olarak bugün güzel bir işbirliği ile o sıkıntılardan arınıldığını görüyorum emeğinize sağlık.’ diye konuştu.

Başkan Elçin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek nazik ziyaret için İBB Başkanı İmamoğlu’na teşekkür etti.

Başkan Elçin, İBB Başkanı İmamoğlu’na Heykeltıraş Süleyman Can tarafından kestane ağacının oyulması ile yapılan Artvin Yaban Tekesi büstü hediye etmesinin ardından İBB Başkanı İmamoğlu Başkan Elçin’e, Kemal Kocabaş’ın hazırladığı Köy Enstitüleri kitabı hediye etti.

Karşılıklı hediyeleşmenin ardından ziyaret Atatepe’deki yemek programı ve hatıra fotoğrafı çekimi ile devam etti.

İBB Başkanı İmamoğlu, Atatepe’deki yemek programının ardından Şavşat ilçesini ziyaret etmek üzere Artvin’den ayrıldı.

İBB Başkanı İmamoğlu’na ziyaretlerinde, CHP Parti Meclis Üyesi Gökhan Günaydın CHP YDK Başkanı ve Artvin Milletvekili Av. Uğur Bayraktutan, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, CHP Artvin İl Başkanı Ahmet Biber, CHP Merkez İlçe Başkanı Olgun Gümrükçü, Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçicek, Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, CHP yöneticileri ve İYİ Parti il Başkanı Kemalettin Akgök eşlik etti.

İBB BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU, ŞAVŞAT BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

ŞAVŞAT-İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ardahan’a gerçekleştireceği ziyaret öncesi Şavşat Belediyesi’ni ziyaret ederek Şavşat Belediye Başkanı Nihat Acar’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Şavşat Belediye Başkanı Nihat Acar, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na ilçe ve belediye hakkında bilgiler verdi. Başkan Acar ayrıca İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden taleplerin yer aldığı bir dosyayı Ekrem İmamoğlu’na takdim etti.

İBB Başkanı İmamoğlu’nun ziyaretlerinde, CHP YDK Başkanı ve Artvin Milletvekili Av. Uğur Bayraktutan, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, CHP Artvin İl Başkanı Ahmet Biber, Merkez ve İlçe Belediye Başkanları, CHP Şavşat İlçe Başkanı İmran Kayaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, İyi Parti İlçe Başkanı Taner Kara ve ilçe yönetimi de eşlik etti.

Ziyaret hediyelerin takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI