BAŞKAN HESAP VERDİ.

Hopa’da “Halkımıza Hesap Veriyoruz İktidara Geliyoruz” programı gerçekleştirildi.

SİYASET 5.04.2022 09:39:29 77 0
BAŞKAN HESAP VERDİ.

Hayati Akbaş

HOPA-Artvin’de Cumhuriyet Halk Partili Belediyeler seçildikleri günden itibaren yapmış olduğu çalışmalar hakkında geniş bilgi verdiği “Halka Hesap Veriyoruz” Programları kapsamında Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi 3 yılın değerlendirmesini yaptı.

Hopa TSO Atatürk konferans salonunda düzenlenen etkinliğin sunuculuğunu da İlçe Başkanı Şükrü Aydemir yaptı. Etkinliğe Cumhuriyet Halk Partisi Artvin İl Başkanı Ahmet Biber, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek, Borçka Belediye Başkanı, Ercan Orhan, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Başkan, Ardanuç Belediye Başkanı Yıldırım Demir, Hanak Belediye Başkanı Ayhan Büyükkaya, Hopa TSO Başkanı Osman Akyürek, Siyasi Parti temsilcileri, Cumhuriyet Halk Partisi İl Genel Meclis Üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi Kadın ve Gençlik kolları STK Başkanları ile birlikte çok sayıda Hopa Halkı katılarak salonu tamamen doldurdular.

Etkinlikte Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan’ın mesajı okundu. Bayraktutan katılmayı çok istemesine rağmen Ankara’da Parlamentodaki çalışmaların yoğunluğundan katılamadığını bildirerek başarılar diledi.

Belediye başkanları sırayla etkinlikler hakkında düşüncelerini ifade ettikten sonra İl Başkanı Ahmet Biber gündeme ilişkin değerlendirmeleri içeren yaptığı konuşma salonda bulunanlar tarafından alkışlandı.

Daha sonra 3 yıllık çalışmalarını değerlendiren bir sunum gerçekleştiren Belediye Başkanı Taner Ekmekçi göreve geldiklerinde kendilerine açıklanandan çok daha fazla bir borç stoku ile karşılaştıklarını ifade ederek buna rağmen hizmetleri aksatmadan ve borçları da ödeyerek bugüne geldiklerini ifade etti.

İlçede en önemli projelerden biri olan İçme suyu projesinde sona geldiklerini ve musluklardan rahatlıkla içilebilecek suyu şehir şebekesine verdiklerini ve en önemlisi de Karadeniz’de en ucuz suyu da Hopa Belediyesinin abonelerine verdiği ifade etti.

Belediye olarak ciddi anlamda taş duvar, yol ve beton yol imalatı yaptıklarını ifade ederek, 3 yıllık süre içerisinde belediye çalışmaları, ekonomik durumu, devam eden çalışmalar, gelecek çalışmalardan ve içerisinde bulunduğu sorunlar hakkında geniş bir bilgi verdi.

Etkinlik daha sonra çekilen fotoğraf ardından sona erdi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI