BAŞKAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Hopa Şoförler ve Otomobilciler Odası’nı Dürüstlük, Adalet Ve Hakkaniyet İle Yöneteceğiz

SİYASET 25.01.2022 11:59:26 25 0
BAŞKAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Hayati Akbaş

HOPA-Hopa Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın 26 Şubat 2022 Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan genel kurul öncesinde başkan adaylarına bir isim daha adaylığını açıkladı. Uzun yıllar şoför esnaflığı yapan Aydın Yılmaz, yönetim kurulu listesi ile birlikte düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında başkan adaylığını kamuoyuna duyurdu.

Hopa Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda seçim heyecanı yaşanıyor. Hopa’da uzun yıllardır şoför esnaflığı yapan, birçok kooperatifte de yöneticilik yapan Aydın Yılmaz, güçlü bir yönetim kurulu listesi ile birlikte adaylığını basına ve kamuoyuna duyurdu. Hopa İstasyon Kafe’de düzenlediği basın toplantısında Aydın Yılmaz, Hopa ve Kemalpaşa’nın şoför esnafına dürüstlük, adalet ve hakkaniyet ölçüsünde hizmet vereceklerini ifade etti.

Hopa Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın Başkan adayı Aydın Yılmaz, öncelikle kendisini tanıtarak basın toplantısına başladı. Yılmaz kendisini tanıtırken; “ Sayın Hopa Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın Hopalı ve Kemalpaşalı değerli temsilcileri, şoför esnafımızı temsil eden kooperatif başkanları, yönetim kurulu üyesi adayı arkadaşlarım ve katılımları ile bizleri onurlandıran değerli basın mensupları, hepinize saygılar sunuyorum.

Bilindiği üzere 26 Şubat 2022 Cumartesi günü Hopa Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın genel kurulu gerçekleştirilecektir. Bugün burada toplanmamızın sebebi de ben ve ekibimin bu kongrede aday olmamıza ilişkin basına ve kamuoyuna açıklamada bulunmaktır. Bu vesile ile öncelikle kısaca kendimi sizlere tanıtmak, amaç ve hedeflerimi açıklamak istiyorum.

Ben Aydın Yılmaz. 01.01.1957 tarihinde Artvin ili Hopa İlçesi Çavuşlu Köyü’nde dünyaya geldim. İlkokulu Çavuşlu Köyünde bitirdim. 1972 yılında ticaret hayatına Hopa Lisesi Kantin İşletmeciliğiyle başladım. Yaklaşık 4 yıl kantin işletmeciliği yaptım. Daha sonra şoförlük mesleğime taksici olarak başladım. 2 yıl taksicilik mesleğine devam edip akabinde askere gittim. Askerlik dönüşü benim için uzun yıllar mesleğimi sürdürdüğüm minibüsçülük hayatıma ilk adımı attım. Minibüsçülük mesleğime 4 yıl şehirlerarası otobüs işletmeciliği yapmam nedeniyle ara verdim. Bu süre zarfında 2 yıl kamyonculuk yaptım. Benim için asıl mesleğim minibüs dolmuşçuluğu olduğundan 1999 yılında tekrar minibüsçülüğe başlayıp yaklaşık 22 yıl aralıksız Hopa-Arhavi-Rize hattında yolcu taşımacılığı hizmetini halen aktif olarak sürdürmekteyim.

Yılların vermiş olduğu meslek tecrübelerime dayanarak kendimi Hopa Şoförler ve Otomobiller Odası başkanlığına hazır hissettiğimden dolayı aday olmayı düşündüm. Siz değerli meslektaşlarımın da uygun görmesi durumunda tecrübelerimi, bilgi, birikimlerimi oda başkanlığında yine siz odamız üyelerinin hizmetlerimi sunmak istiyorum. Yine mesleğin içerisinden gelmiş, bilgi, birikim ve donanımla da kendilerini

geliştirmiş yönetim kurulu aday listemle birlikte göreve hazır olduğumuzu beyan etmek istiyorum” dedi.

Nasıl bir yönetim anlayışı ile Hopa ve Kemalpaşa’daki şoför esnafına hizmet vereceklerini anlatan Aydın Yılmaz; “

Siz değerli meslektaşlarıma hizmetimi sunarken hiçbir ayrım göstermeyeceğimize söz veriyoruz. Adaletli bir yönetim ilkesi ile herkes için elimizden geleni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

Çıktığımız bu yolda başında tüy bitmemiş yetim hakkının olduğunun bilincinde olduğunu bilerek yolumuza devam edeceğiz.

İlkemiz Dürüstlük, Adalet ve Hakkaniyet Olacaktır.

Mesleğimizde minibüsçü, taksici ve kamyoncu esnaflarımız, eşimiz, dostumuz ve arkadaşlarımız var. Birlikte oturuyoruz, birlikte dertleşiyoruz, acı ve tatlı günlerimizi paylaşıyoruz. Bu nedenle tüm meslektaşlarımın dertlerini ve sorunlarını ben ve ekibim yakından biliyoruz.

Allah nasip ederse bu iki güzel ilçemizde meslektaşlarımızın sorunlarını yerinde inceleyerek çözüme kavuşturacağımıza inandığım için birlikte yola çıktığım farklı hizmet alanlarında görev yapan çok değerli Yönetim Kurulu arkadaşlarımla birlikte siz değerli şoför esnafımızın oylarına talibiz. Ayrıca şunun bilinmesini isterim ki plan ve projelerimizi daha detaylı bir şekilde iler ki günlerde sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Toplantımıza katılan tüm basın mensuplarına, şoför esnafımızı temsil eden tüm meslek grubu temsilcilerimize, yönetim kurulu üye listemdeki arkadaşlarıma ve tüm katılımcılara saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Aydın Yılmaz’ın yönetim kurulu listesinde yer alacak olan isimlerde tek tek kendilerini tanıttıktan sonra basın toplantısı hep birlikte fotoğraf çekiminden sonra son buldu.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı