Bakan Bak'tan Rize'de yoğun mesai

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın bir dizi programa katılmak ve incelemelerde bulunmak için geldiği Rize’de ki programı devam ediyor.

SİYASET 29.07.2017 22:39:54 18 0
Bakan Bak
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, bugünkü programının ilk bölümünde Rize Yenişehir Kapalı Spor Salonu'nda Diyanet İşleri Başkanlığı ile Rize Müftülüğünün ortaklaşa düzenlediği ve 304 hafızın icazet aldığı 'Hafızlık İcazet Merasimi'ne katıldı.

İcazet töreninin ikincisinde 54 Kur'an kursundan 304 hafızın icazet alacağını ifade eden Gençlik ve Spor Bakanı Bak, 'Ülkemizin manevi değerlerle kuşatılmış gençlere ihtiyacı var. Bunun örneklerini 15 Temmuz'da gördük. Şair ne güzel söylemiş;

Garbın afakını sarmışsa çelik zırhlı duvar
Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var
Ulusun, korkma nasıl böyle bir imanı boğar
Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar.

Bizim rehberimiz Kur'an-ı Kerim'i okuyup anlamak ne güzel. Bu anlamda hocalarımıza, hafızlarımıza çok teşekkür ediyorum. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.' ifadelerini kullandı.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, daha sonra Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret ederek, burada İl Müdürü Mustafa Çelik’ten brifing aldı ve akabinde Gençlik Merkezindeki sporcularla bir araya geldi. 

Programlar esnasında Genlik ve Spor Bakanı Bak’a Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Rize Milletvekilleri Hasan Karal ve Hikmet Ayar, Rize Belediye Başkanı Prof.Dr.Reşat Kasap, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Hüseyin Karaman da eşlik etti. 
Valilik

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI