ARTVİN’İN MİLLETVEKİLİ ADAYLARI NİHAYET BELLİ OLDU

14 Mayıs’ta yapılacak olan Milletvekili seçimleri öncesi siyasi partilerde yaşanan hareket sona erdi ve Milletvekili adayları belli oldu.

SİYASET 10.04.2023 09:52:23 150 0
ARTVİN’İN MİLLETVEKİLİ ADAYLARI NİHAYET BELLİ OLDU

Hayati Akbaş

ARTVİN-14 Mayıs’ta yapılacak olan Milletvekili seçimleri öncesi siyasi partilerde

yaşanan hareket sona erdi ve Milletvekili adayları belli oldu.

AK Parti Artvin Milletvekili Adayları


AK Parti, Milletvekili listelerini YSK'ya sunarken, AK Parti'nin 1.sırasına Eski Bakan Faruk Çelik, 2.sıraya ise Eski Müftülerden Ahmet Erdem ismini verdi.

CHP'nin Artvin Milletvekili Adayları

CHP'nin listelerini Yüksek Seçim Kurulu'na vermesinin ardından listelerde kesinleşirken, Artvin Milletvekili aday listesi de kesinleşmiş oldu.

Buna göre Artvin Milletvekili 1.sıra adayı mevcut milletvekili Av. Uğur Bayraktutan, 2.sıra Milletvekili Adayı Doç. Dr. Oğuz Kurdoğlu.

İYİ Parti Artvin Milletvekili Adayları


İYİ Parti'nin Artvin Milletvekili aday listesinde 1.sırada Eski Futbolcu Hamza Gezmiş, 2.sırada ise Emekli Albay Av. Hüseyin Işık yer aldı.

Yeşil ve Sol Parti Milletvekili Adayları belli oldu

Yeşil ve Sol Parti 28. Dönem Artvin Milletvekili Adayları şu şekilde; Birinci sırada Fulden Şahin ve İkinci sırada Sabri Vayiç yer aldı.

Yeniden Refah Partisi Adayları

Yeniden Refah Partisi Artvin Milletvekili adayları da açıklandı. YSK’ya verilen listede Talip Sücü birinci sırada yer alırken, ikinci sırayı da Muzaffer Zor aldı.

Milliyetçi Hareket Partisi adayları

Artvin’de Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayları da kesinleşti. Buna göre Av. Mete Han Özkan ilk sırada yer alırken, ikinci sırayı da Erkan Çağatay Kuruoğlu yer aldı.

Büyük Birlik Partisi Artvin Milletvekili Adayları

Büyük Birlik Partisi, Milletvekili Aday Listelerini YSK'ya sundu. Büyük Birlik Partisi'nin Milletvekili Listesi'ni YSK'ya sunmasının ardından Artvin Listesi kesinleşti. Buna göre 1.sıra adayı Gamze Çelik, ikinci sıra adayı Ahmet Yılmaz oldu.

Memleket Partisi adayları

Memleket Partisi Artvin Milletvekili adayları da belli oldu

Memleket Partisi Artvin Milletvekili adayları da kesinleşti. Buna göre Soner Dursun ilk sırada yer alırken, ikinci sırada Hopa’lı İş İnsanı Tarkan Yılmaz yer aldı.

Türkiye Komünist Partisi Adayları

Artvin’de seçimlere katılmaya hak kazanan Türkiye Komünist Partisi de adaylarını YSK’ya bildirdi Buna göre Resul Duran ve Semra Yavuz Kavaz Milletvekili adayları olarak belirledi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI