Ardeşen'den birlik ve beraberlik Mesajı

Ardeşen Belediye başkanlığı için, adaylık sürecinde bir birlerine rakip olan Ak partili aday adayları, şimdi hizmet için aynı karede birlik ve beraberlik mesajı veriyor.

SİYASET 3.03.2014 08:29:48 106 0
Ardeşen
Rize’nin Ardeşen İlçesin de, örneğine az rastlanacak bir siyasi tablo sergileniyor.

Türkiye’de alışılmışın dışında muaddel bir siyaset anlayışı olduğunu hepimiz biliyoruz. Özellikle yerel seçimlerde, partilerin belediye başkanlığı yada meclis üyeliği için aday adayı olup da aday gösterilmeyenler, genelde partiye küskünlük, partiden istifa, bağımsız adaylık  hatta farklı partiden aday olanlar bile oluyor. Bunların tam tersine bu tabuyu kıran ve siyasette örnek teşkil edecek davranış sergileyenler de yok değil.

“Nefis bir yana, Hizmet bir yana”

Ardeşen Belediye başkanlığı için, adaylık sürecinde bir birlerine rakip olan Ak partili aday adayları, şimdi hizmet için aynı karede birlik ve beraberlik mesajı veriyor.

Ak parti Ardeşen Belediye başkan adaylığı için, mevcut belediye başkanı Mümtaz Sinan, Hakan Gültekin, Dr.Harun Yenilmez, Dursun Yaşaroğlu, Avni Kahya, Mehmet Yerebakan ve Kemal Şamlıoğlu, başvuruda bulunmuşlardı. Fakat Ak parti Ardeşen belediye başkan adaylığında tercihini Hakan Gültekin den yana kullandı. Diğer aday adayları partiye küskünlük yerine partinin seçmiş olduğu adayı benimseyip sonuna kadar desteklerini eksik etmeyerek örnek bir davranış sergiliyorlar. Her türlü programa beraber katılıp, yapacakları projeleri beraber derleyip hazırlıyorlar. Nefislerini bir yana bırakıp hizmet için bir arada hareket ediyorlar.

Haber / Hamza YENİLMEZ 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI