ARDEŞEN BELEDİYESİ FIRTINA MAHALLESİNE 20.6 MİLYONLUK YATIRIM YAPTI

Rize’nin en büyük İlçelerinden olan Ardeşen’de, Belediye Fırtına Mahallesinde altyapı ve üst yapı yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

SİYASET 21.10.2021 17:25:53 61 0
ARDEŞEN BELEDİYESİ FIRTINA MAHALLESİNE 20.6 MİLYONLUK YATIRIM YAPTI

Rize’nin en büyük İlçelerinden olan Ardeşen’de, Belediye Fırtına Mahallesinde altyapı ve üst yapı yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Fen İşleri ile Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü, Telekom, Tedaş ve Doğalgaz ekipleri ilçenin en büyük mahallesi olan Fırtına Mahallesinde 10 milyon TL Belediye, 1.2 milyon TL Elektrik, 1 Milyon TL Telekom ve 8.4 Milyon TL Doğalgaz toplam 20.6 milyon TL tutarında ki yatırımı tamamlanmaktadır.

Ardeşen Belediyesi modern bir kent altyapısı inşa etmek ve vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek için yatırımlarını sürdürüyor. Fen İşleri ile Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından Fırtına Mahallesinde yapılan altyapı çalışmaları tamamlandı, üstyapı çalışmaları aralıksız devam ediyor.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

KALICI, İŞLEVSEL VE MODERN BİR ALTYAPI VE ÜSTYAPI İNŞA EDİLİYOR.

Hizmet odaklı belediyecilik anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Ardeşen Belediyesi; hızlı ve çözüm odaklı olarak çalışan ekipleri aracılığıyla Ardeşen’de kalıcı, işlevsel ve modern bir altyapı ve üstyapı inşa ediyor. Fırtına Mahallesinde başlanan altyapı ve üstyapı yenileme ve yapım çalışmaları ile mahalle doğalgaza kavuşurken, elektrik hatlarının yeraltına alınması ve Telekom’un altyapı yatırımları ile eşgüdümlü olarak cadde ve kaldırım düzenleme, yağmur suyu, kanalizasyon ve içme suyu hatları baştan sona yeniden inşa edildi. Artan nüfus ile birlikte, gelişen kentin ihtiyaçlarını planlı bir şekilde yerine getiren ekipler; bu çalışmayla uzun ömürlü bir yatırımı daha Mahalleye kazandırmış olacak.

Fırtına Mahallesinde geçtiğimiz yıl yapımına başlanan bu çalışmalarla çok geniş bir altyapı ve üstyapı ağı kurularak mahalle adeta şantiyeye döndü. Proje ile birlikte Doğalgaz, Elektrik, Telekom, yatırımları ile birlikte eşgüdümlü olarak 11.500 metre içme suyu hattı, 2828 su abone bağlantısı, 23.550 metre doğalgaz hattı, 1924 doğalgaz abone bağlantısı, 7000 ton sıcak asfalt, 12000 metrekare beton yol çalışması tamamlanırken, 18000 metrekare parke kaldırım ve yol düzenlemesi ile 6000 metreküplük su deposu yapım çalışmaları devam ediyor.

BAŞKAN KAHYA: ARDEŞEN ALTYAPISINI GÜÇLENDİREN VE GELECEĞİNE YÖNELİK KALICI YATIRIMLARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ.”DEDİ.

Ardeşen Belediye Başkanı Avni KAHYA, “Altyapı ve üstyapıların yenilenmesi için büyük yatırımlar yapıyoruz. Geleceğe dönük olan bu yatırımlarımız ile uzun yıllar bir daha el değmeden hizmet verilecek. Fırtına Mahallesindeki bu çalışma ile mahallenin altyapısını sil baştan yenilemiş olacağız. Aynı şekilde pek çok noktada daha ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Ardeşen’in altyapı ve üstyapısını güçlendiren ve geleceğine yönelik kalıcı yatırımlarımıza devam edeceğiz.

31 Mart 2019’da göreve başladığımız günden beri gece gündüz demedik. Ardeşen’imize hangi hizmeti ne şekilde sunabiliriz? Her zaman bunun çabası ve gayreti içerisinde olduk. Bizim Ardeşen’e hizmet sözümüz var. Bu sözü yerine getirmek için gecemizi gündüzümüze kattık. Bu hizmetleri ilçemizin istifadesine sunabiliyorsak bunun baş mimarı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN, Bakanlarımız ve akabinde de Ankara’da işlerimizi birebir takip eden Sayın Milletvekillerimizdir. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Daha yaşanabilir bir Ardeşen’i yeniden inşa etme yolunda emin adımlarla ilerliyoruz.” dedi. Fotoğraflar: Belediye Basın Bürosu


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı