Ardeşen AK Parti’de Hakan Gültekin Dönemi!

AK Parti Ardeşen Belediye Başkanı Olarak Hakan Gültekin’i Açıkladı.

SİYASET 25.01.2014 09:43:43 35 2
Ardeşen AK Parti’de Hakan Gültekin Dönemi!
Adalet ve Kalkınma Partisin de Sessiz Bekleyiş Nihayet Son Buldu. HAKAN GÜLTEKİN Ardeşen Belediye Başkan Adayı Olarak Resmi Davet Aldı. İlçe Adayları Yarın 12:30'da Rize'de Düzenlenecek Olan Aday Tanıtım toplantısında Görücüye Çıkacak!

Uzun yıllar Ardeşen Siyasetinde Yer Alan Hakan Gültekin, Son Olarak Rize’de İl Genel Meclis Başkanlığı Görevine Seçilmişti.

Geçtiğimiz Aylarda Düzenlediği Bir Basın Toplantısıyla Ardeşen Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıklayan Gültekin, “Bu göreve talip olmaktaki amaç ve gayem; 'Halka hizmet hakka hizmettir' düsturuyla belediye, vatandaş arasındaki sıcaklığı kurarak, ben değil, biz anlayışıyla gelecek nesillere güzel bir Ardeşen bırakmaktır.” İfadeleri ile yola çıkmıştı. 

Anahtar Kelimeler:
H.yerebakan
27.01.2014 15:09:19
başarılar diler tebrik ederim.

ıslam reşat reyhan
22.02.2014 22:47:36
çok değelı başkanım şımdı gordum çok sevındım çok kısa zaman ıçerısınde sızınle tanışma fırsatım oldu demekki tesbıtım doğruyumuş çunkü bende 20 yaşından bu gunekadar sıyasetın ıçınde olduğum ıçın sızın ınsanlerle dıyoloğun ve muhabbetın herşeyı anlatıyor allah hayırlı uğurlu etsın allah yolunu bahtını açık etsın allahın duası uzerıne olsun sevgılerımı sayğılarımı sunarım allaha emenet ol

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI