AK Parti’de ilçe danışma meclisi toplantıları başladı.

AK Parti Rize’de Gençlik ve Spor bakanı Osman Aşkın Bak’ın da katıldığı programlarla ilçe danışma programlarını gerçekleştirdi.

SİYASET 25.02.2018 10:05:13 82 0
AK Parti’de ilçe danışma meclisi toplantıları başladı.

İlçe danışma meclis programları kapsamında bugün Merkez ilçe, Pazar, Çayeli, Çamlıhemşin ve Güneysu ilçe danışma meclisi programları düzenlendi. Merkez ilçe danışma toplantısına Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, İl başkanı Muhammed Avcı, Milletvekili Hikmet Ayar, Rize belediye başkanı Reşat Kasap ve partililer katıldı.

Pazar ilçe danışma meclis toplantısına Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak il başkan Vekili Ali Haydar Er ve Pazar teşkilatı katıldı. Çayeli ilçe danışma meclisi toplantısına Milletvekili Hikmet Ayar, Çamlıhemşin ve Güneysu ilçe danışma meclisi toplantılarına ise Milletvekili Hasan Karal katıldı.

Gençlik ve spor Bakanı Osman Aşkın Bak danışma meclisi toplantısında yaptığı konuşmada teşkilat içi çalışmalara değinerek, “ Teşkilat ve istişare çok önemli. Bizim gücümüz burada birbirimizi sevmemizde. Özellikle AK Parti’nin buraya kadar ki başarısında en önemli süreç liderimiz cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ekibine ve istişareye olan güvenidir. Cumhurbaşkanımız gerçekten önemli bir süreç yürütüyor. Hepimiz takip ediyoruz. 2019 seçimlerinde bize büyük bir görev düşüyor. Teşkilatlımızın yoğun bir şekilde çalışmaya devam etmesi lazım. Yerel seçimlere yaklaşık bir yıl kaldı. Çok çalışmaz lazım bize düşen şu andaki oy oranımızı arttırmak bir oy bütün oyunları bozar hepimizin birbirine destek olması lazım.” dedi

Bakan Bak Zeytin dalı harekâtına değinerek, “ Afrin ülkemizin geleceği için çok önemli. Orada şu ana kadar 1932’nin üzerinde terörist etkisiz hale getirildi. Operasyon yoğun bir şekilde devam ediyor. orada ülkemize karşı bir hazırlığın olduğunu hepiniz izliyorsunuz. Orada ülkemize karşı bir terör ordusu oluşturulmaya çalışılıyor. Ülke olarak orada çok önemli bir operasyonu yürütüyoruz.

Bu topraklar şehit kanlarıyla yoğrulmuştur. Biz bin yıldır bu topraklardayız. Bin yıl daha da burada olacağız. Bunun mücadelesini vermek zorundayız. Bu mücadelede elhamdülillah güçlüyüz. Neden güçlüyüz? Silahlarımızı biz yapıyoruz.

İHA’lar ve SİHA’ları biz yapıyoruz. Daha önceki operasyonlarda istihbarat paylaşımı için İsrail ne dedi ABD ne yaptı izin verdi mi? Şimdi ise savunma sanayinde üretim oranımız yüzde 75’lere çıktı. Bu ne demek? Bu işte güç demek. Şimdi kimseye cephane için şunun için bunun için yalvarmıyoruz. İşe görüyorsunuz etkili mücadele bu. Güvenlik güçlerimizin hepsi terörle mücadelede tecrübeye sahip ve ortaya koydukları mücadele çok zor bir mücadele. İklim şartlarını görüyorsunuz. Zannediyorlar ki Türkiye etrafında oynan oyunlara seyirci kalacak. Buna seyirci kalmayız. “ dedi

İl başkanı Muhammed Avcı ise yaptığı konuşmada teşkilat içi çalışmalara değinerek, “Sayın Cumhurbaşkanımızın il başkanları toplantısında da ifade ettiği gibi çok sıcak bir sürece doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Önümüzde iki tane çok kritik seçim var.

Önce yerel seçimleri daha sonrada genel seçimleri icra edeceğiz. AK Parti Teşkilatları esasında bir seçim hazırlığı yapmazlar. İki seçim arasında dönemin tamamı AK Parti teşkilatları için bir seçim hazırlığıdır. Orada yaptığımız icraatlarla birlikte sadece seçim dönemlerinde milletin karşısına çıkmayan her dönem milletin yanında olabilen bir teşkilat olmanın şuurunu bugüne kadar taşıdık. Bundan sonrada taşımaya devam edeceğiz.” Dedi

İlçe danışma meclisi toplantılarında konuşmaların sonunda teşkilat faaliyet raporları okundu. Faaliyet raporlarının ardından sunumların müzakereleri yapıldı. Teşkilat içi faaliyetler değerlendirilirken ülke gündemi ve yereldeki yapılan çalışmalar ve sorunlarla ilgili istişarede bulunuldu.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı