AK Parti’de Eylül Ayı İlçe Danışma Meclisi Toplantıları Tamamlandı.

AK Parti’de Eylül Ayı İlçe Danışma Meclisi Toplantıları Tamamlandı.

SİYASET 1.10.2018 07:55:47 15 0
AK Parti’de Eylül Ayı İlçe Danışma Meclisi Toplantıları Tamamlandı.

RİZE-AK Parti Rize teşkilatları Eylül ayı ilçe danışma meclisi toplantıları dün ve bugün gerçekleştirilen toplantılarla tamamlandı.

AK Parti Rize teşkilatlarının düzenli olarak yaptığı ilçe danışma meclisi toplantıları dün ve bugün yapılan toplantılarla tamamlandı. Dün Merkez ilçe, Çayeli, Güneysu, Kalkandere ve İkizdere ilçe danışma meclisi toplantıları yapılırken, bugünde Derepazarı, İyidere, Ardeşen, Fındıklı, Pazar ve Çamlıhemşin ilçe danışma meclisi toplantıları yapıldı. İlçelerde gerçekleştirilen toplantılara, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe koordinatörleri, ilçe başkanları, belediye başkanları, ilçe kadın kolu teşkilatı, ilçe gençlik kolu teşkilatı, il genel meclis üyeleri, köy ve mahalle başkanları katıldı. Dün yapılan Kalkandere ve İkizdere ilçe danışma meclisi toplantısına Milletvekili Muhammed Avcı katılırken Merkez ilçe başkanlığı ilçe danışma meclisi toplantısına İl başkanı İshak Alim katıldı. Çayeli ilçe danışma meclisi toplantısına Rize eski Milletvekili Hikmet Ayar ve İl başkan yardımcısı Himmet İstif katıldı. Güneysu ilçe danışma toplantısına ise ilçe koordinatörü Şaban Turgut katıldı. Bugün yapılan Derepazarı ilçe danışma toplantısına il başkanı İshak Alim Ardeşen, Fındıklı ve Pazar ilçe danışma Toplantısına da Milletvekili Osman Aşkın Bak katıldı. Çamlıhemşin ilçe danışma toplantısına ise İl yönetim kurulu üyesi Ali Avcılar katıldı.

Toplantılar ilçe başkanlarının açılış konuşmalarıyla başladı. İlçe başkanlarının konuşmalarının ardından ilçe ana kademe, kadın kolu ve gençlik kolu teşkilatları son bir ay içerisindeki faaliyet raporlarını okudular. Ayrıca ilçe belediye başkanları belediyelerin faaliyetleri hakkında sunumlar yaptılar. Faaliyet raporlarının ardından sunumların müzakereleri yapıldı.

Basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantılarda teşkilat içi faaliyetler değerlendirilirken ülke gündem ve yereldeki yapılan çalışmalar ve sorunlarla ilgili istişarede bulunuldu.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı