AK PARTİ ZİYARETLERDE BULUNUYOR!

AK PARTİ RİZE MERKEZ İLÇE VALİLİK VE BELEDİYEYE ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ!

SİYASET 13.09.2013 13:27:27 17 1
AK PARTİ ZİYARETLERDE BULUNUYOR!





ÂLİM 'BU BİRLİK VE DAYANIŞMA İLELEBET DEVAM EDECEK'

                AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığı Köy ve Mahalle Ziyaretlerinin Yanında Rize'de Yetkili Makamları da Ziyaret Etmeye Devam Ediyor.

               
              AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı İshak Alim ve yönetimi, önceki gün Rize Belediyesi ve Rize Valiliğini ziyaret ederek bazı temaslarda bulundular.

               
              İlk olarak Rize Belediyesini ziyaret eden Alim ve yönetimi, burada Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı'nın konuğu oldu.  Gerçekleşen ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı 'genç ve dinamik kadromuzu konuk etmekten onur duyuyoruz' ifadesini kullandı.

               
              Rize Belediyesinde yaklaşık olarak 2 saat süren ziyaret beraber yenilen öğle yemeği ile tamamlanırken, ziyaretle ilgili kısa bir açıklama yapan AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı İshak Alim ' Sayın Belediye Başkanımıza bizleri samimi bir şekilde konuk ettiklerinden ötürü teşekkür ediyoruz. Rize'mizde gerek alt yapı, gerekse üst yapı adına belediyemizin de içerisinde bulunduğu bir çalışma var. Rize'mizin refahına etki eden çalışmalar hükümetimiz, teşkilatımız, sivil toplum kuruluşlarımız ve insanımızın dayanışması ile beslenmektedir. Bu birlik ve dayanışma, Rize'yi marka şehir yapmak adına Allah’ın izniyle ilelebet devam edecektir' şeklinde konuştu.

               
              Buradaki ziyaretlerinin ardından hız kesmeden Rize Valisi Nurullah Çakır'ı makamında ziyaret eden AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı İshak Alim ve yönetimi, yaklaşık bir saat kadar Rize Valisi Sayın Nurullah Çakır ile güncel konuları konuştular.

               
                Buradaki ziyarette duygu ve düşüncelerini dile getiren AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Alim sayın valimize bu güzel ev sahipliğinden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz dedi. 

Anahtar Kelimeler:
ishak alim farklıdır
13.09.2013 21:05:14
merkez ilçe başkanlığına getirilen ishak alim çok degerli projeci disiplinli ve teşkilatçı bir kişiliğe sahiptir kendisinin başarılı olacagına eminim eski ilçe başakınıdan selam olsun

1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı