AK PARTİ RİZE’DEN ANLAMLI BULUŞMA

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Rize Milletvekili Muhammed Avcı ve AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim kuruluşundan günümüze AK Parti Rize İl Kadın kolu Teşkilatında görev yapan yöneticilerle bir araya gelerek, istişa

SİYASET 10.04.2022 11:15:57 61 0
AK PARTİ RİZE’DEN ANLAMLI BULUŞMA

Toplantıya AK Parti Kadın Kolları Genel Merkez MKYK Üyesi Nuran Alim, İl Kadın Kolu Başkanı Sema Yağcıtekin ve kuruluşundan günümüze İl Kadın kollarında görev yapan yöneticiler katılım sağladı.

İl Başkanı Alim “Türkiye’nin en büyük ailesi olan AK Parti ailesinin mensuplarıyız”

Programda yaptığı konuşmada AK Parti ailesini geçmişten bugüne sürekli diri tutan gücün birlik ve beraberlik olduğunun altını çizen İl Başkanı Alim “ Sadece Rize’de 100 bin üyeye sahip çok büyük bir teşkilatız ülke genelinde ise milyonlarca üyemiz mevcut. Bu sayıların her geçen gün artması liderine inancı tam, kurulduğu günden bu yana davasını terketmemiş, aktif görev almasa bile her platformda ön safhalarda partisi için mücadele vermiş siz değerli teşkilat mensuplarımızın kıymetli çalışmaları neticesindedir. Bu akşam çok güzel bir tablo ile karşı karşıyayız. Aile olmak, yek vücut yek fikir ve yek amaç doğrultusunda bir arada olmak demektir. Ne mutlu bizlere ki Türkiye’nin en büyük ailesi olan AK Parti ailesinin mensuplarıyız. Uzun yıllardır bu ailenin bir parçası olmak, bu ailenin ortak hedefine doğru birlikte hareket etmekten duyduğum gururu ve mutluluğu ne kadar anlatsam azdır. Bu ailede kırgınlığa ve küskünlüğe asla yer yok. Rabbim birliğimizi beraberliğimizi daim eylesin” dedi.

Milletvekili Avcı “Biz diğer siyasi partilerin teşkilatları gibi değiliz”

Toplantıda bir selamlama konuşması gerçekleştiren Milletvekili Avcı “Kuruluşundan bugüne bütün dönemlerde görev yapan yöneticilerimizle bugün burada bir arada olmaktan çok mutluyum. Katılımlarınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Birliğimizi beraberliğimiz muhafaza etmemiz gerekiyor çünkü bu anlamda en önemli eşikten geçiyoruz. Bizim buradaki en büyük gücümüz dayanağımız sizlersiniz. Biz diğer siyasi partilerin teşkilatları gibi değiliz biz yeri geldiğinde kurtuluş savaşındaki milis kuvvetler gibi vatanımızı da gibi partimizi de, hükümetimizi de, liderimizi de müdafaa eden ve gerekirse onun için canını veren bir teşkilat olduk olmaya da devam edeceğiz” dedi.

Avcı sözlerine şu şekilde devam etti “Rize’de son dönemlerde hakikaten çok önemli işler yapıyoruz. Burada birliğimizin beraberliğimizin çok önemli bir katkısı var. Bütün ilçeler sathında meseleyi değerlendirdiğimizde aramızdaki muazzam birlik ve beraberlik bize son 3,5 - 4 yılda inanılmaz yatırımlar getirdi. Allah’a hamdolsun ana kademelerimizle, kadın kolumuzla, gençlik kolumuzla belediye başkanlarımız, milletvekillerimiz ve tüm teşkilatlarımızla bir bütün halinde beraberlik içinde Rize’de yapılamaz denilen işleri hep beraber hayata geçirdik. Dahasınıda yapacağız. Allah’ın izniyle eksik bırakmayacağız. İnşallah yolumuz daha uzun birliğimizi beraberliğimizi muhafaza ederek, 2023 seçimlerinde Rize’den yeniden bir rekor kırmak ümidiyle hepinizi Allah’a emanet ediyorum Allah yar ve yardımcımız olsun”dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı