AK PARTİ RİZE’DE TEŞKİLAT AKADEMİSİ MAHALLE EĞİTİMLERİ TAMAMLANDI

AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı tarafından Türkiye çapında ‘Bu Hikâyenin Kahramanı Sensin’ sloganı ile gerçekleştirilen Teşkilat Akademisi Mahalle Eğitim programının Rize ayağı AK Parti Rize İl Başkanı İshak Al

SİYASET 27.06.2022 10:30:23 73 0
AK PARTİ RİZE’DE TEŞKİLAT AKADEMİSİ MAHALLE EĞİTİMLERİ TAMAMLANDI
Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim katılım sağlayan herkese teşekkür ederek, “AK Parti teşkilatları, Partimiz sıradan bir Parti değil. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız her zaman ülkemizin beşeri sermayesi bizim için çok önemlidir şeklinde ifadeler kullanır. Ülkemizin beşeri sermayesi bizim için ne kadar önemliyse Partimizin beşeri sermayesi de bizim için o kadar önemli. Yani yetişmiş insan, nitelikli insan bizim için çok önemli. Onun için AK Parti kadroları olarak, geçmişten bugüne eğitime çok fazla önem vermekteyiz. Cumhuriyet tarihimize baktığımız zaman hiçbir partinin bu denli eğitime önem verdiğini göremeyiz. Partimiz içerisinde İlçe teşkilatlarımız, İl teşkilatlarımız, mahalle, köy teşkilatlarımız, sandık görevlilerimize varıncaya kadar sürekli bir eğitim halindeyiz. Bu durum AK Partiyi bir okul haline getiriyor. Partimiz vermiş olduğu eğitimlerle ülkenin bugün ve yarınını yönetecek tecrübeli donanımlı siyasetçilerini ilgili yerlere taşımaya gayret gösteriyor ve buna bir zemin hazırlıyor. Dolayısıyla bugün yine birbirinden değerli konuklarımızla bu eğitimlerden birini gerçekleştiriyoruz. İnşallah bu eğitim neticesinde sizler köy ve mahallelerinize gittiğinizde eğitimlerden elde etmiş olduğunuz bilgi ve donanımı çok daha etkili bir iletişim yöntemiyle partimizin vizyonunu misyonunu daha etkili bir şekilde anlatacaksınız. AK Partiye baktığımızda daha önce de ifade ettiğimiz gibi adeta bir siyaset okulu. Ta gençlik kollarından itibaren kendi sermayesini insanları yetiştirme noktasında kullanmaya gayret gösteren bir okul. Bugün bu salona baktığımızda şimdi burada üç kademe mahalle başkanlarımızı görmekteyiz. Belki de önümüzdeki yıllarda bu salonun içerisinden il başkanı çıkacak, belediye başkanı çıkacak, milletvekili çıkacak. Hedeflerinizi her zaman büyük belirleyin ama aynı zamanda bu hedefle ilgili çalışmalar yaparak, bulunduğunuz görevi en iyi şekilde hak ederek, yerine getirin” dedi.

Teşkilat üyelerine bilgi ve tecrübe aktarımı gerçekleştirilen Teşkilat Akademisi Mahalle Rize Eğitim Programı eş zamanlı Rize Merkez ve Ardeşen olarak gerçekleştirildi. Programa AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, Öğretim Görevlisi Ülkü Nur Zengin, Gazeteci, Erem Şentürk ve Televizyon programcısı Serdar Tuncer katıldı.

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI