AK Parti Rize Teşkilat Akademisi’nde 3.dönem başlıyor.

Teşkilat Akademisi Eğitim Programı “Türkiye Yüzyılı” konseptiyle 81 ilde başlıyor. AK Parti Rize eğitim programı Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

SİYASET 5.11.2022 13:16:05 24 0
AK Parti Rize Teşkilat Akademisi’nde 3.dönem başlıyor.

Bayram Ali Kavalcı

AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığınca düzenlenecek Teşkilat Akademisi eğitimleri, 81 ilde üç kademe il ve ilçe yönetimlerini kapsayacak. 93 bin teşkilat mensubuna çeşitli alanlarda dersler verilecek. Eğitimlerin ana teması “Türkiye Yüzyılı” olacak. İlk programların 5-6 Kasım tarihlerinde 34 ilde gerçekleştirileceği eğitimlerin Rize ayağı Cumartesi günü İsmail Kahraman Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek.

AK Parti AR-GE ve Eğitim’den sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen; “Eğitim programının hedefi Türkiye’nin 81 ilinde yaklaşık 93 bin teşkilat mensubumuzun motivasyonunu, inancını, özgüvenini ve aidiyetini yükselterek önümüzdeki önemli sürece hazırlanmak. Gerçekleştireceğimiz eğitim faaliyetleri kapsamında, her ilimizde üç kademe il ve ilçe yönetimlerimizi programa alıyoruz. Teşkilat Akademisi adını verdiğimiz eğitimleri tüm Türkiye’de daha önce 2 kez gerçekleştirdik. Bu 3. dönemi olacak. Eğitimler, alanında uzman ve kamuoyunun da çok iyi tanıdığı isimler tarafından verilecek. Eğitim içeriğine bağlı olarak, MYK/MKYK üyelerimiz, Bakanlarımız, Bakan Yardımcılarımız, Milletvekillerimiz, uzman eğitimciler, akademisyenler ve gazeteciler 4 ana ders başlığında eğitim verecek. AK Parti; yeni yüzyıla, Türkiye Yüzyılı’na hazırlanıyor. Eğitimlerimizin ana konsepti Sayın Cumhurbaşkanımızın açıkladığı Türkiye Yüzyılı üzerine olacak. Tüm partimiz tam odak çalışıyor. Önümüzde çok önemli bir seçim var. Teşkilatlarımızın tüm hazırlığı buna yönelik.” dedi.

AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim programla ilgili yaptığı açıklamada “AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ve AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanı Mustafa Şen ve yönetiminin koordinatörlüğünde Türkiye çapında başlatılan teşkilat içi eğitim Güz dönemi programının Rize ayağını bu hafta sonu gerçekleştiriyoruz. Alanında uzman kişiler tarafından gerçekleştireceğimiz programın ana teması “Türkiye Yüzyılı” olacak. Geçen yıl başlatılan teşkilatımızla birlikte katıldığımız bu eğitim programlarını çok verimli bir şekilde tamamlamıştık. Şimdi Güz dönemini Cumartesi günü gerçekleştiriyoruz. “Bu hikâyenin kahramanı sensin sloganıyla” başlatılan bu çalışma teşkilatımız için çok değerli bir çalışma oldu. AK Parti kurulduğu günden bugüne sürekli

kendisini yenileyen, tüm gelişmeleri takip eden sessiz devrimler çağı yaşatan bir Partidir. Bu eğitimlerle AK Parti teşkilatlarımızı 2023 seçimlerine doğru daha hazır bir hale getireceğiz inşallah. Teşkilat Akademisi’nin amacı, özgüveni, inancı, motivasyonu ve aidiyeti yüksek teşkilat mensuplarımızın yeteneklerini daha da pekiştirmek ve geliştirmektir ”dedi.

Teşkilat Akademisi eğitim programı, her ilde dört ders başlığında verilecek olup 81 ilde üç haftada tamamlanacak. Dersler Cumartesi-Pazar olarak hafta sonları gerçekleştirilecek.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI