Ak Parti Pazar İlçe Danışma toplantısı yapıldı

AK Parti Pazar İlçe Danışma Meclisi toplantısında teşkilat ve partililer bir araya geldi

SİYASET 15.09.2014 20:57:40 23 0
Ak Parti Pazar İlçe Danışma toplantısı yapıldı
Naci GÜVEN
PAZAR-İlçe binasında gerçekleştirilen toplantıya, AK Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar, Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, AK Parti İl Başkanı Hikmet Ayar, İl Başkan Yardımcısı Himmet İstif, Teşkilat Başkanı Av. Harun Mertoğlu, il yönetim kurulu üyeleri, İlçe Başkanı Sabri Aydoğdu, ilçe yönetim kurulu üyeleri, İlçe kadın kolları, ilçe gençlik kolları, İl Genel Meclisi Üyeleri Leyla Veyisoğlu, Rasim Çorbacı ve partililerin katılımıyla düzenlendi.  

Toplantıda İlçe Başkanı Aydoğdu, Belediye Başkanı Basa ile İl Genel Meclis Üyesi Veyisoğlu yapılan faaliyet ve çalışmalarla ilgili teşkilat ve partililere bilgiler verdi.

ivan Başkanlığını Ümit Özen Kantoğlu’nun yaptığı toplantının açılışında konuşan AK Parti Pazar İlçe Başkanı Sabri Aydoğdu, ilçeye yapılan ve yapılacak olan yatırımlar hakkında bilgi verirken, şunları kaydetti:

“Pazar’a yapılan ve yapılacak yatırımlar saymakla bitmez. Yapılacak yatırımlardan bazıları ise Hamidiye mevkisinde hayırsever iş adamının İlçede bulunan kamu arazisi üzerine eski orman deposu olarak kullanılan yaklaşık 17 dönümlük arazide 8 milyon liraya mal olacak çok amaçlı ve bölgeye hitap edecek üniversite kampusu şeklinde 4 İmam Hatip okulunu bir arada yaptıracak. Hemşin deresi ıslah edilerek her iki tarafında sosyal tesisler yapıp halkımızın hizmetine sunacağız. Belediyemizin seçim beyannamesinde yer alan kapalı Pazar yeri proje çalışmalarımız devam ediyor. Hükümet konağı inşaat çalışmaları sürüyor. Eski Hükümet Konağımızı da yurt şekline dönüştüreceğiz. Ayrıca biri Hamidiye bölgesinde diğeri Hemşin yolu TOKİ bölgesinde olmak üzere 2 tane 700 metrekare alanda modern spor kompleksi yapacağız. Bu çalışmamızda ihale aşamasına gelmiştir. Eski cezaevi yerinde yapılan ilkokul geçici olarak İmam Hatip Ortaokulu olarak bugün eğitim vermeye başladı. Önümüzdeki genel seçimde daha başarılı olmak için çok çalışmamız gerekiyor. Yerel ve Cumhurlaşanlığı seçimlerinde oranlarımızı her ne kadar arttırmış olsak da genel seçimlere inşallah daha güçlü bir şekilde girerek Pazar’a yakışır çıtayı daha yükseklere taşıyacak oy oranıyla temsil etmek istiyoruz.”

Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa ise burada yaptığı konuşmada, şu ana kadar yapılan ve yapılacak olan çalışmalarla ilgili bilgi verdi.





Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI