AK PARTİ PAZAR İLÇE BAŞKANLIĞINDA GÖREV DEĞİŞİMİ AÇIKLAMASI

İlçe Başkanı Sabri Aydoğdu yaptığı basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

SİYASET 6.11.2014 20:22:46 547 0
AK PARTİ PAZAR İLÇE BAŞKANLIĞINDA GÖREV DEĞİŞİMİ AÇIKLAMASI
Pazar Ak Parti İlçe Başkanlığı görevini yürüten Sabri Aydoğdu son gelişmelerden dolayı 20 Kasım 2014 günü yapılacak Pazar İlçe Kongresinde Genel Merkez ve Rize İl Başkanlığı tarafından tek aday olarak gösterilen Nurettin İnce, Pazar Belediye Başkanı Dr.Ahmet Basa, İl Genel Meclisi üyeleri, Belediye Meclisi üyeleri ve Partililerin hazır bulunduğu Parti Binasında Basın açıklaması yaptı. 

İlçe Başkanı Sabri Aydoğdunun ardından Pazar Belediye Başkanı Dr.Ahmet Basa ve 20 Kasım 2014 tarihinde yapılacak olan İlçe Başkanlığına tek aday olarak girecek olan Nurettin İnce yaptıkları açıklamalarda Ak Parti’nin Pazar’da oy sıralamasında birinciliğini muhafaza etmesi için İlçe teşkilatı ve birimleriyle birlikte daha ileriye taşımak için çalışacaklarını dile getirdiler.
 
İlçe başkanlığını seçimlerde bırakacak olan Sabri Aydoğdu “Makamların geçici olduğu, kalıcı olanın yapılan hizmetler olduğunu ben bu yeni oluşumda başkanlık görevimi bıraktım. Yerime yeni yapılacak seçimde seçilecek olan Başkanımız Nurettin İnce ile de uyumlu çalışacağım. Bu dönem içinde benimle görev yapan partili arkadaşlarıma özellikle kadın kollarına teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışıdır. Biri bırakır bir alıp hedefe doğru taşımaya devam eder” dedi.
 
Çiçeği burnunda yeni İlçe Başkan Adayı Nurettin İnce ise “Sabri başkanın bıraktığı yerden aynı teşkilat arkadaşlarımla birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edeceğim” dedi.
 
Belediye başkanı Dr.Ahmet Basa” Görevler baki değildir. Bir dönem bende İlhami Başkan ile Nurettin Beyle ve Sabri başkanımla birlikte çalıştık. Şimdi ise Genel Merkezin aldığı karar doğrultusunda yapılacak olan seçime tek aday olarak girecek olan Nurettin İnce ile de birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.






SABRİ AYDOĞDU AÇIKLAMALARI
kaçkar53.com paylaşan: ogunuzun DR.AHMET BASA AÇIKLAMALARI
kaçkar53.com paylaşan: ogunuzun NURETTİN İNCE AÇIKLAMALARI
kaçkar53.com paylaşan: ogunuzun
Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI