AK Parti Hemşin İlçesinde tek liste ile seçime gitti.

AK Parti Hemşin ilçe başkanlığı 5. olağan kongresinde mevcut başkan Mustafa Şentürk aday olamazken, Mehmet Mataracı tek liste ile girdiği seçimde yeni ilçe başkanı oldu.

SİYASET 19.11.2014 19:40:06 197 0
AK Parti Hemşin İlçesinde tek liste ile seçime gitti.
Hemşin Belediyesi Kültür Merkezinde yapılan kongreye İl Başkanı Hikmet Ayar, , İl yönetim kurulu üyeleri, Hemşin Belediye başkanı Halim kazım Bekar, Pazar Belediye başkanı Ahmet Basa, İl kadın kolları başkanı Nuran Alim ve yönetimi, İl gençlik kolları başkanı Abdullah Oğuz Hut ve yönetimi, köy ve mahalle başkanların yanı sıra çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

Protokol konuşmalarının ardından yönetim kurulu faaliyet raporu, gelir-gider hesap raporu ile tahmini bütçe okundu. Müzakereler sonrasında raporlar ayır ayrı onaylandıktan sonra oy birliği ile yönetim kurulu ibra edildi. İlçe seçim kurulu başkanlığı gözetiminde yapılan seçimler ile yönetim kurulu asıl yedek üyeleri ile il delege asıl ve yedek üyelerinin seçimleri yapıldı.

Dilek ve temennilerin ardında seçimlere geçildi. Seçimlerde Hemşin’de 400 delegeden 143 delegenin oy kullandığı seçimde oyların tamamını alan Mehmet

Mataracı Hemşin ilçe başkanlığı görevine seçildi.

Mehmet Mataracı başkanlığındaki AK Parti Hemşin ilçe yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Özgün Yazıcı, Abdülkerim Koçal, Reyhan Bekar Mataracı, Reyhane Bozkurt, Nihat Okumuş, Melek Göral Geçim, Hasan Yaşar Demirci, Reşat Kul, Mahmut Kobal, İlyas Bozak, Özlem Gonca Usta, Murat Çelik, Mahmut Kor, Nusire Pastırma



Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI