Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı'nın Rize ziyareti dolu geçiyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı Hayati Yazıcı, AK Parti Rize İl Başkanlığınca düzenlenen programla sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi.

SİYASET 8.04.2017 17:14:50 17 0
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı

Toplantıya AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal ve Hikmet Ayar, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ve Rize’de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.



AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, “Türkiye bu anayasa değişikliğini 16 Nisan'da onaylayarak yürürlüğe koyduğu taktirde, Türkiye Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı 2023 hedeflerine varmada çok daha güçlü, çok daha tempolu, kaynaklarını çok daha iyi kullanabilen, bürokratik süreçlerden zaman kaybı ve tıkanmaya yol açan unsurlardan tasfiye etmiş olarak ilerlemesini sürdürecek.” dedi.



Siyasetçiler olarak sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle birlik olup doğru noktalara temas ederek Rize’de büyük projelerin gerçekleşmesi için çalıştıklarını belirten Yazıcı, Rize-Artvin Havalimanını doğru zamanda hayata geçireceklerini ve Ovit Tüneli’nin de tamamlanma aşamasında olduğu ifade etti.



AK Parti İl Başkanı Muhammed Avcı, “Ovit Tüneli ve Havalimanı gibi büyük yatırımların Rize’ye kazandırılmasında sivil toplum kuruluşlarımızın büyük bir katkısı vardır. Bunun yanında Genel Başkan Yardımcımız Sayın Hayati Yazıcı’nın da büyük emekleri vardır.” dedi.



AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, “Rize’nin ortak meselelerini görüşüp çözüme bağlamak adına sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geliyoruz. 16 Nisan’da yapılacak olan referandumda Rize’nin bu birlik ve beraberliğini bir kez daha tüm Türkiye kamuoyuna tescillememiz gerektiğini vurgulamak istiyorum.” dedi.



Sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle buluşmanın ardından Rize Merkez’de İl Başkanı Muhammed Avcı’ya birlikte esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Yazıcı, ardından Çayeli ve Çamlıhemşin’deki toplantılara katıldı.




 


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI