AK Parti Artvin'de: Aday adayı yoğunluğu

AK Parti’de 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için aday adaylığı süresi bugün sona ererken , AK Parti Artvin'de Milletvekili adayı olmak için, aday adayı başvuru su yaptılar.

SİYASET 23.03.2023 13:36:03 181 0
AK Parti Artvin

AKPARTİ’DE MUZAFFER ÇORBACIOĞLU’DA ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

İş İnsanı Muzaffer Çorbacı AK Parti Artvin Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu tamamladı. Çorbacı “Artvin’imizin sesini Ankara’da duyurmak için varım” dedi

Hayati Akbaş

ARTVİN-Geçmiş dönemlerde milletvekili aday adayı olan İş İnsanı Muzaffer Çorbacı, Artvin’in sesini Ankara’da duyurmak için yola çıktığını belirterek Ak Parti Artvin Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu tamamladı.

Muzaffer Çorbacı yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “1972 Artvin Arhavi doğumluyum. İlkokulu Artvin Arhavi Kemerköprü Köyü İlkokulu’nda, ortaokulu Arhavi İmam Hatip Lisesi’nde, liseyi Arhavi Lisesi’nde tamamladıktan sonra 1996 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisat Bölümünden mezun oldum. Askerlik görevimi Ankara’da yaptım.

İş hayatıma fon yönetimi uzmanı olarak 1996 yılında Albaraka Türk Genel Müdürlüğü'nde başladım. 1998 yılında ÇBS Boya Kayseri Bölge Bayisi Bağkale Boya firmasında üst düzey yöneticilik yaptım.

1999 yılında aile şirketimiz Baykent Metal LDT ŞTİ firmasında, firma ortağı olarak iş hayatıma devam ettim. Bu vesileyle ülkemizin birçok şehrini ürün satışı vesilesi tanıma fırsatı buldum.

2010 yılında Kayseri merkezli Kaymet Grup firması ile iş ortaklığı yaparak büyük ölçüde ihracata yöneldik. Kurduğumuz Rinngİnternational markası ile gazlı ocak ve barbekü üretiminde bir dünya markası ortaya çıkardık. Hâlihazırda 36 farklı ülkede 100’e yakın dağıtımcı müşterimize hitap etmekte, Avrupa, Amerika, Afrika ve Uzakdoğu pazarlarına ihracat yapmaktayız. 2022 yılında Hollanda merkezli Kaynar Holding ile deniz ürünleri alanında iş ortaklığı yaptık

KTO, KOSB, KAYSO 24 yıldır aktif üyesi ve yöneticiliğini yaptım. 2001 yılından beri partimin hizmetinde mücadelemi sürdürmekteyim. Evli ve 3 çocuk babasıyım.

Tüm dünyayı ve ülkemi gezen ve bilen bir memleket sevdalısı olarak memleketime farklı bir ses, yeni bir nefes katmak, halkımın sesi olmak, Artvin halkı için daha iyi bir çalışma ortamı, iş imkânı ve yatırım sağlamak adına bu işe gönül verdik ve bu kutlu yola çıktık. Bu kutlu yolda beraber yürümek, Artvin’imizin sesini Ankara’da duyurmak ülkemin sesini tüm dünyaya duyurmak adına desteğinize ve oylarınıza talibim. Hak için adalet için lider ülke Türkiye için Recep Tayyip Erdoğan için.”

ARTVİN AKPARTİ’DE BİR İSİM DAHA VARIM DEDİ.

Artvin AK Parti Milletvekili Ali Rıza Altunel, AK Parti Artvin İl Binasından basın açıklaması gerçekleştirdi

Hayati Akbaş

ARTVİN-Ali Rıza Altunel “Ak Parti`nin AK kadrolarına katılmak adına Artvin Milletvekili Aday Adaylığı için belgelerimi teslim etmiş bulunmaktayım” dedi.

2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Seçimlerinin ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa hayırlı olmasını dile getiren Artvin AK Parti Milletvekili Ali Rıza Altunel “Artvin’imizi sizler adına böylesi bir süreçte temsil etmeye talip olurken, birlikten kuvvet doğar inancı ile Cumhur İttifakı’nın diğer bileşenleri MHP, BBP ve diğer partiler ile STK`ların başta il başkanları olmak üzere tüm yönetici ve üyelerine en kalbi teşekkürlerimi arz ediyorum” dedi.

Artvin AK Parti Milletvekili Ali Rıza Altunel açıklamasında şu ifadeleri kullandı; “Türk dünyasının ve mazlum coğrafyaların hamisi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan`ın kıymetli dava arkadaşları, doğup büyüdüğüm göğe komşu toprakların evlatları, basınımızın değerli temsilcileri, hepinizi en kalbî muhabbetlerimle selamlıyorum.

Güzel ülkemizin birçok kurum ve kuruluşunda hizmet etme şerefine nail olan bir kardeşiniz olarak doğup büyüdüğüm, okuyup yetiştiğim bu topraklara doğrudan hizmet edebilme imkânı olarak gördüğüm milletvekilliğine aday olduğumu açıklamak üzere huzurlarınızda bulunmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyorum. Millî Şairimiz Mehmet Akif Ersoy`un Çanakkale Şehitlerine adlı şiirinde “En kesif orduların yükleniyor dördü beşi, Kimi Hindu, Kimi Yamyam, kimi bilmem ne bela” dizeleriyle ifade ettiği gibi yedi düvelin bir araya gelerek güzel ülkemizi tökezletmek, diz çöktürmek için her fırsatı değerlendirdikleri bugünlerde, birbirimizle kenetlenerek bu şer cephesini tekrar yenilgiye uğratmak zorunda olduğumuz bu seçimlerde, AK Parti`nin AK kadrolarına katılmak adına Artvin Milletvekili Aday Adaylığı için belgelerimi teslim etmiş bulunmaktayım.

Artvin’imizi sizler adına böylesi bir süreçte temsil etmeye talip olurken, birlikten kuvvet doğar inancı ile Cumhur İttifakı’nın diğer bileşenleri MHP, BBP ve diğer partiler ile STK`ların başta il başkanları olmak üzere tüm yönetici ve üyelerine en kalbi teşekkürlerimi arz ediyorum. Şubat ayında meydana gelen depremlerde ve son yaşanan sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Rabbimden rahmet, yaralılara şifalar dilerken, bizim acımızı paylaşan başta Azerbaycan olmak üzere dost ve kardeş tüm ülkelere en derin selam ve saygılarımı sunuyorum. Türkiye Yüzyılının başlangıcı olan 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Seçimlerinin ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

ALİ RIZA ALTUNEL KİMDİR?

15 Ağustos 1965 tarihinde Artvin ili Şavşat ilçesi Erikli köyünde dünyaya geldi. İlkokulu köyünde, orta ve liseyi Artvin İmam-Hatip Lisesi'nde tamamladı. 1990 yılında Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'ni bitirdi. İstanbul, Aydın Üniversitesi'nde

İşletme Yönetimi üzerine 'yüksek lisans' yaptı. Altunel için bundan sonraki süreç ise şöyle gelişti:

Altunel ilk olarak Mardin Savur ve Sinop Gerze’de imam hatiplik yaptı. Askerliğinin ardından Bursa İznik İmam Hatip Lisesi’nde meslek derslerinde öğretmenliğe başladı. Burada müdür yardımcılığı ve müdürlük görevlerinde bulundu. Altunel daha sonra sırasıyla Bursa Gürsu ilçesi Belediye Başkan Yardımcılığı, İstanbul Zeytinburnu Belediyesi'nde Başkan Yardımcılığı, Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Aynı zamanda Küçükçekmece Belediye Başkan Danışmanlığı da yapan Altunel bu görevinin ardından MEB’de bürokratlığa atandı.

ERKAN BALTA YENİDEN ADAY ADAYI

AK Parti Artvin Milletvekili Balta, Yeniden Aday Adayı Olduğunu Açıkladı

Hayati Akbaş

ANKARA-Artvin AK Parti’de beklenen gelişme yaşandı. AK Parti’nin aday adaylığı başvuru süresinin dolmasına dakikalar kala AK Parti’nin mevcut milletvekili Av. Ertunç Erkan Balta, sosyal medya aracılığıyla yaptığı açıklama ile yeni dönem için aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdiğini ve aday adayı olduğunu duyurdu.

AK Parti Artvin Milletvekili Ertunç Erkan Balta, sosyal medyadan yaptığı açıklamada; “Kıymetli hemşerilerim; Türkiye Yüzyıl’ının ikinci yarısında ömrünü bu aziz millete hizmet etmeye adamış Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında #Artvin'imize ve ülkemize hizmete devam etmek gayesiyle AK Parti Artvin Milletvekili aday adaylığı başvurumu gerçekleştirdiğimi siz değerli hemşerilerimle paylaşmak istiyorum. Millete hizmet için yola çıktığımız seçim sürecinin diğer aday arkadaşlarımız, ilimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını dilerim” ifadelerini kullandı.

ARTVİN AKPARTİ’DE MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINDA YENİ İSİM: ÖZCAN ÇETİN

Artvin Akparti’de Milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulunan Özcan Çetin “Bende Artvin çocuğuyum, Ülkeme yaptığımı hizmetler ortadadır. Tecrübemi Ülkemin geleceğinin şekillenmesinde değerlendirmek istiyorum” diyerek aday adaylığını açıkladı.

ARTVİN-14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçim takvimi işlerken, Milletvekili aday adayları da partilerine bir bir müracaat etmeye devam ediyorlar. İktidar partisi Akparti’de Artvin Milletvekilliği için peş peşe yeni isimlerde aday adaylıklarını açıklamaya devam ediyorlar.

Son olarak aslen Arhavi’li olan ve Artvin-Hopa ve Arhavi’de Üniversite kampüslerinin inşasını yapan isim olan Özcan Çetin’de “Bende varım” diyerek Artvin Akparti’de Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Özcan Çetin aday adaylığını açıklarken şu ifadelere yer verdi: “Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı üzere 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek seçimlerde Ak Parti Artvin Milletvekili Aday Adaylığımı hayata geçirmiş bulunuyorum

Artvin özelinde bugüne kadar yapmış olduğum hizmetlerimi AK PARTİ çatısı altında milletimin vekili olarak sürdürmek ve daha ileriye taşımak şuurunu hissetmekteyim,

İnşallah 28. Dönem milletvekili olarak seçilmem akabinde memleketim Artvin’in;

· Kültürel ve Turistik değerlerinin ülke çapında farkındalığını artırmak şehrimizin turistik görünürlüğünü artırmak noktasında politikaları uygulamak,

· Tarım ve hayvancılığın geliştirilerek üretimin ve istihdamın artırılmasını sağlamak,

· Organize Sanayi bölgesinin tamamlanarak faaliyete geçirilmesini sağlamak,

· Üreticiyi koruyacak şekilde Çay Kanununun çıkarılması ile üretim odaklı politikaların hayata geçirilmesini sağlamak,

Noktasında çalışmalarda bulunmayı ve hemşerilerime hizmet şuuruyla katma değer yaratmayı hedeflemekteyim” açıklamalarında bulundu..

ÖZCAN ÇETİN KİMDİR?

1974 Yılında Artvin Arhavi ilçesinde doğdu, ilk, orta ve Lise eğitimimi Artvin Arhavi’de aldı, Lisans eğitimimi Karadeniz Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nde tamamlaması ardından atıldığı iş hayatında, Artvin dâhil olmak üzere yurtiçi ve yurtdışında birçok proje gerçekleştirerek çeşitli mesleki faaliyetlerde bulundu, halen Tasarı Uygulama Merkezi San. ve Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı sürdürmektedir.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI