ADAYLIĞINI AÇIKLADI!

2014 Yerel Seçimlerinde aday olacağım!

SİYASET 27.08.2013 08:35:35 26 0
ADAYLIĞINI AÇIKLADI!



Ömer Faruk Zenginal

Konuyla İlgili Yazılı Bir Basın Açıklaması Yapan Yeni Çırak, 2014 Mart Ayında Yapılacak Olan Yerel Seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisinden, Ardeşen Belediye Meclisi İçin Aday Olduğunu Açıkladı.

2014 Mart ayında yapılacak olan yerel seçim için MHP Ardeşen ilçe yönetim kurulu ve aynı zamanda demokratik çözüm sürecinde TÜRK DEVLETİNİN BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜNE dikkat çekmek için, ARDEŞEN, ÇAYELİ VE RİZE merkezde TEK BAYRAK TEK DEVLET TEK MİLLET sloganı adı altında düzenlenen mitingleri organize eden Sabit YENİÇIRAK yerel seçimlerde ARDEŞEN BELEDİYE MECLİS üyeliği adaylığı için ilçe teşkilatındaki görevinden istifa ederek adaylık süreci için resmi başvurusunu yaptı.

Yeniçırak Açıklamasında Şunları Kaydetti;

TEMİZLIK, SU, SOSYAL YAŞAM

Ardeşen İlçesinin su, temizlik ve sosyal yaşam alanları, bu büyük ve üst düzey ilçeye yakışmamaktadır.

Ne yazık ki vatandaşlarımıza verilen sözler tutulmamaktadır. Seçilmiş kişiler seçim süresi bittikten sonra seçmenine sırt çevirip sorunları çözmek yerine kişisel rant sağlama uğraşı içerisindedirler.

Bu yapılan haksızlıklara dur demek, Ardeşen’in sorunlarını bire bir ve yerinde çözümü için seçmenimizin hizmetkârı olmak adına Ardeşen’li halkımızın oylarına talibim.

Sabit YENİÇIRAK KİMDİR?

1976 ÇAMLIHEMŞİN doğumlu. Evli 2 çocuk Baba’sidir. 1998 yılından bu yana Ardeşen de ikamet etmektedir. Çeşitli sektörlerde esnaflık yapmış olan Yeniçırak, parti ve dernek yönetimlerinde aktif görevde bulundu. Şuan halen Ardeşen de esnaflık yapan Yeniçırak, TÜRKİYEMIZİN bölünme tehlikesi altında olduğunu görüp PKK ya verilen tavizlere dur demek için RİZE VE İLÇELERİNDE TEK BAYRAK, TEK DEVLET, TEK MİLLET sloganıyla mitingler düzenlemiştir. 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI