Aday adaylarına mesaj verdi.

Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet AYAR' SİYASETİN TEK LİMANI AHLAKTIR'

SİYASET 6.11.2013 07:41:41 34 0
Aday adaylarına mesaj verdi.

                             

Rize Ak Parti İl Başkanı Hikmet Ayar, “ Partimizin Genel Başkanı,  T.C. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Siyasetin Tek Limanı Ahlaktır” dedi.

Bizlerde bu sözünü düstur edinerek, partimizin kuruluşundan bu zamana kadar yaşadığımız tüm seçimlerde olduğu gibi 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde tüm teşkilatlarımızla birlilikte Rize İl Seçim İşleri Başkanlığımızla bu ahlakımızdan zerre kadar taviz vermeden daha çok çalışarak mahalli idarelerde ülkemize, halkımıza ve şehirlerimize vermekte olduğumuz hizmetlerimizi daha da büyüterek, durmadan yolumuza devam edeceğiz.”
dedi.

            30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimleri ile ilgili gazeteci-yazar B.Ali Kavalcı’ya konuşan, Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, “Ak Parti Rize teşkilatı olarak yoğun bir çalışma maratonuna start vermiş bulunmaktayız. Sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımıza layık olabilmenin ve memleketi Rize’mizi Türkiye’nin en yüksek oy oranına sahip şehri olarak tüm teşkilatlarımızla bugün aday adaylarımız,  ileriki günlerde kesinleşecek olay Belediye Başkan adaylarımızla birlikte tek yürek, tek cihet ve tek kalp olarak geçe, gündüz demeden çalışacağız. Sayın Başbakanımız partimizin en son yapılan büyük kongresindeki konuşmasının bir bölümünde, “Hepsinden öte, bana böyle bir muhabbeti bahşettiği için, bize böyle yol arkadaşları nasip ettiği için, bize sizlerle yol yürümeyi mukadder kıldığı için Rabbime sonsuz hamd ediyorum.” diye konuştular. İşte bizlerde Ak Parti Teşkilatları olarak böyle bir liderle çalışmanın hazzını ve bahtiyarlığını yaşıyoruz. Allah’a hamd ediyoruz. Ancak teşkilat mensuplarımız olarak Allah’a yapılacak hamd sözle değil, görevlerimizi ve sorumluluklarımız en iyi şekilde yapmakla olacaktır. Partimize, Belediye Meclis Üyeliği ve İl Genel Meclis Üyeliği aday adaylığı müracaatları 01 Aralık 2013 tarihine kadar devam edecektir. Partimize aday adaylığı için müracaatta bulunan, İl, İlçe ve Belde Belediye Başkan aday adaylarımız için 16-17 Kasım 2013 tarihlerinde temayül yoklamalarını gerçekleştirmiş olacağız. İlimiz genelinde Belediye Başkan adaylarımız Aralık ayının başlangıcında belli olmuş olacaktır. İl Genel Meclis üyeliği ve Belediye Meclis üyelikleri adaylarımızın temayüllerini il teşkilatımız olarak bizler tamamlamış olacağız. Yine de tüm adaylarımızın en son onaylanacağı merci partimizin genel merkezi olacaktır.  Belediye Meclis Üyeliği ve İl Genel Meclis Üyeliği adaylarımızın belirlenmesi Aralık ayının sonlarına doğru kesinleşmiş olacaktır. Partimize her kesimden ve çok çeşitli mesleklerden çok yoğun aday adayı müracaatlarının olması bizim için sevindiricidir. Partimizin Rize Genelinde, Belediye Başkanlığı, Belediye Meclis Üyeliği ve İl Genel Meclis Üyeliği adaylarımız kesinleşince, İl Seçim İşleri Başkanlığımız olarak, sandık esaslı çalışmalarımız,  partimizin ve seçim çalışmalarımızın en önemli temelini teşkil edecektir. 30 Mart 2014 tarihinde gerçekleşecek olan Mahalli İdareler seçimlerinin, partimize, ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Yolumuz Ak olsun, yolumuz açık olsun inşallah.” dedi.  

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI