Aday Adayları Sahne Aldı

AK Parti Rize İl Başkanlığınca Tüm İlçelerde Düzenlenmesi Kararlaştırılan Aday Adayları Tanıtım Toplantılarının İlki Kalkandere İlçesinde Gerçekleşti.

SİYASET 5.11.2013 18:14:14 31 0
Aday Adayları Sahne Aldı




Kalkandere Belediye binası konferans salonunda gerçekleşen buluşmada AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar ve AK Parti Rize İl Başkan Yardımcılarının yanı sıra, Kalkandere İlçe Başkanı Erkut Tüfekçioğlu, Kalkandere Belediye Başkanı Nihat Çolak, AK Parti Kalkandere Belediye Başkan Aday Adayları, İlçe Yönetim kurulu üyeleri ve teşkilat mensupları bulundu.

Divan Başkanlığını AK Parti Rize İl Teşkilat Başkanı Harun Mertoğlu`nun yaptığı toplantıda tek tek bütün ilçe Belediye Başkan aday adaylarına söz verildi.


Sahneye çıkan Kalkandere Belediye Başkan aday adayları Kenan Yıldırım, Talip Mutlu, Nİhat Çolak ve Ekrem Yılmaz, önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan temayül yoklamalarında kendilerine oy verecek olan ilçe teşkilatı mensuplarının karşısına geçerek kendilerini tanıttılar.


Gerçekleşen toplantının kapanış konuşmasını yapan AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar ise' Aday adaylarımızı teşkilatımız ile buluşturup tanıştırma amaçlı bu toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Önümüzdeki günlerde buna benzer toplantılarımızı bütün ilçelerimizde yapacağız. Bu toplantılarımıza vermiş olduğumuz önemi belirtmek adına il başkanı olarak yardımcılarım ile buradayız. Biz sıradan bir başkan seçimi yapmayacağız. Biz Kalkandere`mizi en yükseğe nasıl çıkarırız bunun hesabı peşinde olacağız. AK Partide herkese yer vardır. Aday olmama durumunda tavrımız çok önemlidir. Nasıl ki dünkü hallerimiz bu günümüzü şekillendirmiş ise, bu günkü tavırlarımızda yarınlarımızı ve yarınlarımızdan sonrasını şekillendirecektir. Bugün buradaki toplantıda AK Parti ailesine yakışır bir tavır ortaya koydukları için aday adaylarına teşekkür ediyorum ' ifadelerini kullandı. 



Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI